Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Інформація про підприємство та основні техніко-економічні показники



Зміст

Вступ…………………………………………………………………………………4

Інформація про підприємство та основні техніко-економічні показники. 5

1.1. Загальна характеристика підприємства……………………………….………5

1.2. Основні техніко-економічні показники діяльності підприємства………… 7

Маркетинговий аналіз ринкових умов господарювання………… …….9

Аналіз виробничих ресурсів підприємства та джерел фінансування….14

3.1. Аналіз забезпеченості персоналом та використання робочого часу…….…14

3.2. Аналіз основних фондів підприємства……………………………………….20

3.3. Аналіз оборотних коштів підприємства…………………………………….24

Аналіз витрат………………………………………………………………….28

Аналіз фінансових результатів……………………………………………….30

6. Особливості проведення аналізу в рамках специфіки діяльності підприємства ……………………………………………………………………….32

Висновки. 34

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ………………………………….36

Вступ

Завданням виробничої-аналітичної практики є закріплення теоретичних знань, отриманих студентами за час навчання у вищих навчальних закладах, поглиблення професійної підготовки спеціаліста економіста, ознайомлення і набуття досвіду на робочих місцях, підвищення рівня знань з питань конкретної економіки, оволодіння практичними вміннями і навичками майбутньої професії. Виробнича-аналітична практика для студентів забезпечує можливість отримання досвіду та продовження наукового дослідження в сфері економіки підприємства. Тому в результаті проходження практики і складання звіту по ньому я намагатимусь висвітлити всі необхідні питання, якнайповніше їх розкрити, зробити їх аналіз, дати певну оцінку явищам і процесам, які відбуваються на підприємстві та зробити певні висновки.

На даному підприємстві я мав змогу ознайомитися з організацією виробництва, слідкувати за процесом виготовлення продукції. Колектив підприємства з розумінням поставився до моєї роботи і намагався у всьому допомагати.

В процесі перебування на підприємстві я мав можливість прослідкувати за тим, як іде керування таким складним механізмом як підприємство. В цій роботі я намагатимусь передати всі знання, яких я набув за час перебування на підприємстві, включаючи не тільки документально підтверджені, а й власні висновки з приводу функціонування підприємства як системи; вміння керувати процесом виробництва, управлінським персоналом підприємства; ставлення конкурентів до підприємства та підприємства до конкурентів; місце на ринку, тобто конкурентноздатність виготовлених товарів та надання послуг. Розкриття усіх цих питань та ще багато інших і є метою написання цієї роботи.

Інформація про підприємство та основні техніко-економічні показники





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 176 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...