Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Инструкция о настройке 3G в телефоне



Для пользования услугами в сети 3G достаточно включить соответствующий режим в настройках и телефон автоматически будет выбирать 3G сеть, как только попадёт в зону покрытия 3G.
В мобильных устройствах режим "3G" включается так:

o для Android - Мобильные сети > Режим сети > включить WCDMA / UMTS / HSDPA+:



В случае успешного подключения, индикатор передачи данных возле обозначения силы приёма сигнала сети в правом верхнем углу экрана сменится со значка «E» на «3G», «H» либо «H+», в зависимости от модели смартфона.

В случае наличия двух слотов для сим-карт перед настройкой необходимо убедиться, какой слот в аппарате работает со стандартом 3G и в каком слоте установлена сим-карта Киевстар.

· В подавляющем большинстве это слот для сим-карты под номером 1.

· В некоторых аппаратах с 3G работают оба слота.

Проверить и получить помощь по настройке 3G можно на ресурсах:

https://www.facebook.com/kyivstar/photos/a.163433707033781.32364.148049508572201/966918890018588/?type=1&theater

http://www.gsmarena.com/ - наиболее полная, проработанная и актуальная база данных об устройствах на данный момент

http://www.kyivstar.ua/kr/mm/service/settings/settings/ - база на сайте Киевстар:

для iOS

o для Windows Phone




В случае успешного подключения, индикатор передачи данных сменится со значка «E» на «3G» или «H».

ВОЗМОЖНЫЕ ВОПРОСЫ ОТ ЦА:

ЗАГАЛЬНІ ПИТАННЯ ПРО 3G
Що таке 3G? Технологія 3G – це третє покоління зв'язку, новий стандарт (UMTS / WCDMA / HSDPA +), який забезпечує: швидкий мобільний інтернет, високу якість передачі голосу, відео-дзвінки, мобільне телебачення.
У чому полягають переваги 3G? Головна перевага – висока швидкість передачі даних і доступу в інтернет. З технологією 3G ви зможете: · переглядати відео онлайн без зависань; · за лічені секунди надсилати й отримувати електронну пошту, зокрема листи з фотографіями й файлами великого розміру; · грати в онлайн-ігри з мінімальною ping-затримкою; · швидко завантажувати фільми, музику та ігри з інтернету.
Коли ви почнете надавати послуги за технологією 3G? Зараз «Київстар» тестує мережу. 3G буде доступний для всіх абонентів в вашому місті (Київ, Львів, Одеса) найближчим часом!
Як підключити 3G? Послугу не потрібно підключати. Якщо ваш мобільний телефон підтримує 3G, він автоматично обиратиме 3G-мережу в зоні покриття. Позначки 3G / HSDPA / HSPA / HSPA+ на екрані мобільного телефона свідчать про те, що в ньому ввімкнено 3G.
Чи потрібно мені замінювати SIM-карту для того, щоб користуватися 3G?   Ні, не потрібно.
З якою швидкістю передаються дані в 3G мережах? У мережах третього покоління передбачено поетапне нарощування швидкості передачі даних до 42,2 Мбіт/с. Проте це не означає, що після запуску 3G-мережі всі абоненти отримають таку швидкість. У комерційній 3G-мережі ємність базової станції розподілятиметься між усіма абонентами, які користуватимуться послугами оператора на даному стільнику. Проте і це буде в десятки разів краще, ніж максимальні результати технології EDGE, за допомогою якої абоненти Кмиївстар користуються мобільним інтернетом зараз. Для порівняння: швидкість передачі даних за технологією GPRS – до 86 Кбіт/с, а EDGE – до 236 Кбіт/с.
А 3G буде швидше за Wi-Fi? Провайдерів домашнього інтернету зараз є чимало, і ми не знаємо, яка у них швидкість передачі даних. Але ми будуємо нашу мережу 3G таким чином, щоб Ви могли вільно спілкуватися, грати, слухати музику і серфити в мобільному інтернеті, перебуваючи не тільки вдома або в офісі, але й на вулиці.
Послуга «Інтернет 3G» доступна абонентам Київстар в мережі 3Mob, навіщо щось інше? Абоненти Київстар можуть користуватися Інтернетом в 3G-мережі оператора 3Mob лише зі спеціальної SIM-картки, при цьому не можуть здійснювати дзвінки. Крім того, 3Mob застосовує технологію UMTS (швидкість до 7 Мбіт/с) та лише в деяких районах – HSDPA (до 14,4 Мбіт/с). В той час Київстар будує мережу, що дозволяє використовувати технологію HSPA+ з максимально можливою швидкістю для 3G-мереж (до 42,2 Мбіт/с). Скоро ми запропонуємо високошвидкісний інтернет усюди, де є покриття нашої мережі.
Як дізнатися чи є 3G в моєму місті? Київстар сповіщатиме про розгортання 3G-мережі на сайті kyivstar.ua/3G
Чи правда, що телефон з 3G розряджатиметься швидше? Дійсно, швидкісний мобільний інтернет і батарею розряджує швидше. Якщо ж телефон працюватиме як точка доступу («роздаватиме» інтернет на інші пристрої), він сяде менш ніж за годину інтенсивного використання. Часто виробники вказують в характеристиках мобільного пристрою, як довго телефон зможе працювати в 3G-мережі
Чи отримав Київстар ліцензію на надання послуг зв’язку в стандарті 3G? 23 лютого 2015 року НКРЗІ (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації) провела торги за трьома ліцензіями на надання послуг зв'язку стандарту 3G.В результаті відкритих торгів наша компанія стала переможцем конкурсу в лоті №3 і таким чином отримала право на використання радіочастот 1965-1980/2155-2170 МГц. На даний момент Київстар повністю оплатив та отримав ліцензію, перерахувавши до державного бюджету України 2,7 млрд гривень.
Я чув, що отриманий Київстаром діапазон найгірший. Це дійсно так? Компанія задоволена результатом аукціону. Усі три тендерні лоти – це той самий діапазон частот (2100 МГц) і однакові смуги частот для всіх операторів: 15 МГц для висхідного каналу та 15 МГц для низхідного сигналу. При цьому Київстар заплатив менше, ніж наші конкуренти. Існує міф про низьку якість цього діапазону частот та значні радіоперешкоди, які нібито здійснюватимуть на нього користувачі сусідніх частот. Наші спеціалісти впродовж кількох років аналізують можливу взаємодію з мережами CDMA-операторів і ми вже знаємо, як вирішити можливі проблеми з мінімальним ризиком та витратами. У цьому Київстару допомагають найкращі спеціалісти групи VimpelCom Ltd, які мають досвід успішного запровадження 3G в світі.
Чому так довго чекали отримання ліцензії? Видача ліцензій здійснюється державними органами, які тривалий час не проводили конкурс на видачу частот для роботи в 3G.
А коли в Україні буде 4G? Чому не запускаєте одразу більш сучасну технологію? Київстар буде готовий надавати своїм абонентам послуги зв'язку і передачі даних в стандарті 4G, щойно буде вирішено питання про видачу ліцензій на 4G в Україні.  
Яка якість у порівнянні з Life:) / MTS? Послуги будуть надаватись на найвищому рівні якості, мережа будується на новітньому обладнанні. Окрім цього, у «Київстар» найбільша мережа, а це означає, що Ви зможете користуватись 3G по всій Україні.
Чому Life:) вже запустив послугу, а Київстар – ще ні? Київстар проводить ретельне тестування для забезпечення найкращої якості мережі. Ми запустимо 3G для всіх абонентів як тільки будемо впевнені, що абоненти отримають послугу кращої якості.
Коли 3G буде всюди? Київстар проводить ретельне тестування для забезпечення найкращої якості мережі. Послуга вже тестуєься в більше 20 міст – Київ, Львів та низка обласних центрів.
ПИТАННЯ ЩОДО НАЛАШТУВАНЬ 3G
Чи існують автоматичні налаштування даної послуги? Тут доречно уточнити, чи вже абонент користується мобільным інтернетом від КС, або ні – повідомити, що достатньо замовити автонастройки GPRS/EDGE + самостійно включити режим 3G у своєму телефоні.  
Якщо вийти із зони покриття, інтернет3Gпропаде? Ні, зв’язок не перерветься. Якщо абонент Київстар переходить із зони покриття 3G, то його телефон автоматично вибере 2G-мережу. Це налаштування можна зробити керуясь інструкцією до телефону.
Як налаштувати 3G в моєму телефоні? Промоутер діє згідно інструкції щодо налаштування 3G в телефоні.  

ДОПОЛНИТЕЛЬНАЯ ИНФОРМАЦИЯ о компания Киевстар:

О компании «Киевстар» — телекоммуникационный оператор, лидер на рынке связи Украины. Предоставляет услуги мобильной и фиксированной связи и передачи данных, в том числе с использованием технологий широкополосного интернета, а также услуги роуминга.«Киевстар» является бизнес-единицей «Украина» VimpelCom Ltd. — крупнейшей в мире телекоммуникационной международной группы (Голландия).Связью «Киевстар» пользуются более 26 млн человек. Сеть GSM/EDGE «Киевстар» – одна из лучших в Европе и охватывает 98% территории Украины.Миссия «Киевстар» – улучшать жизнь, предоставляя телекоммуникационные услуги высшего качества. Корпоративная социальная ответственность «Киевстар» — это ведение бизнеса в гармонии с обществом, добровольно взятые обязательства компании и активное участие в социальном и экономическом развитии Украины. Компания не размещает и не продает «взрослый» контент и гемблинг. Благотворительные инициативы: помощь детям-инвалидам и детям, лишенным родительской опеки, а также ветеранам и людям преклонного возраста. Компания инициировала среди сотрудников волонтерские акции: сбор подарков детям-интернатовцам, перечисление денег с зарплаты на благотворительность, отказ от подарков в пользу больниц. Акция для абонентов: по номеру 565 в помощь АТО абонентами «Киевстар» перечислено 20,4 млн грн.
Акционер 100% голосующих акций «Киевстар» принадлежит международной телеком группе Vimpelcom ltd. (Голландия), которая осуществляет деятельность в соответствии с законами Голландии и Евросоюза. Акции компании находятся в свободном обращении на нью-йоркской фондовой бирже NASDAQ. Большинство акций принадлежит международным инвесторам: 9% размещены на NASDAQ, 42,95 % принадлежат Telenor (телеком оператор Норвегии), 47,85% — инвестиционной компании LetterOne Telecom, зарегистрированной в Лондоне, и аффилированной с Альфа Групп Консорциум Персонал «Киевстар» — один из лучших работодателей в Украине. В компании работают около 4 тысяч сотрудников. 17% коллег работают в «Киевстар» более 10 лет. Сотрудники могут работать по гибкому графику, а один раз в неделю — пользоваться удаленным офисом. Компания предоставляет медицинскую страховку и обслуживание. Сотрудники «Киевстар» получают одну из самых высоких зарплат в Украине. Ежегодно 50% команды повышают квалификацию на различных курсах и тренингах.
Компания «Киевстар» создана в 1994 году частным бизнесменом Игорем Литовченко. В 2010 году «Киевстар» объединился с «Beeline-Украина». Объединенная компания стала украинской бизнес-единицей VimpelCom ltd. Президент «Киевстар» — Петр Андреевич Чернышов — один из лучших топ-менеджеров Украины. Присоединился к «Киевстар» в 2014 году. Ранее он работал генеральным директором Carlsberg Ukraine, а также вице-президентом, ответственным за работу в 6 странах Восточной Европы в Carlsberg Group. Петр имеет 12 лет международного опыта работы на высших руководящих должностях.

Sphero: Подарок – силиконовый браслет, план по выдаче – 7 шт/час.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 1023 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...