Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Додаткові умови



8.1. Працівники Порту, призначені для керівництва навантаженням і кріпленням вантажу, зобов’язані здати іспити для визначення знань Технічних умов навантаження і кріплення вантажу у порядку і в терміни, встановлені для працівників залізничного транспорту відповідно до вимог статті 69 Статуту залізниць.

Особи, що не склали іспити, до роботи з навантаження вантажів не допускаються. Залізнична накладна за підписом осіб, що не склали іспити, до оформлення не приймається.

8.2. З метою забезпечення безпеки руху, маневрові роботи, особливо в місцях перетинання залізничних колій і автомобільних доріг, а також дотримання особистої безпеки сторони керуються Правилами технічної експлуатації і інструкціями, затвердженими Укрзалізницею, начальником Залізниці, інструкціями з безпеки руху поїздів і техніки безпеки при виконанні маневрової роботи, що діють на цих підприємствах.

Випадки порушення безпеки руху, пошкодження рухомого складу розглядаються начальником Станції і Порту, що підтверджується спільним рішенням – протоколом за обопільними підписами.

8.3. Станція своїми силами і засобами очищає від снігу, сміття, бруду паркові, приймально-відправні, витяжні колії і стрілочні переводи на станції.

Порт очищає своїми силами і засобами під’їзні, прискладські, причальні колії, переїзди і стрілочні переводи згідно з додатком до договору.

Відповідальність за затримку вагонів, через неможливість подачі і забирання їх внаслідок неочищення колій і стрілочних переводів, покладається на винну сторону.

8.4. Станція надає приміщення для залізничної диспетчерської Порту й утримує його своїми засобами і за свій рахунок. Порт надає також приміщення для працівників Станції, які беруть участь у приймально-здавальних операціях, і виконує ремонт цих приміщень своїми засобами і за свій рахунок.

8.5. Порушення однією із сторін умов цього договору оформляється актом за обопільними підписами представників Станції і Порту. Жодна зі сторін не має права відмовитися від підписання акта. У разі непогодження з актом про це робиться примітка сторони, яка незгодна, і додається мотивоване письмове пояснення незгоди з актом.

8.6. Порт і Залізниця регулярно, один раз у _______ днів, проводять координаційну нараду з аналізом результатів спільної роботи і виконання умов цього договору.

8.7. Усі суперечки, що можуть виникнути в процесі виконання цього договору, розглядаються у встановленому законом порядку.

Цей договір набирає чинності з моменту його підписання і діє 5 років.

Місцезнаходження сторін:





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 133 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...