Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ВИСНОВКИ. У розглянутому питанні основні аспекти робилися на діяльності України у міжнародній спільноті в напрямку взаємодії різних видів транспорту



У розглянутому питанні основні аспекти робилися на діяльності України у міжнародній спільноті в напрямку взаємодії різних видів транспорту. Було встановлено, що ця діяльність набуває деяких рис і особливостей на сучасному етапі і перебувай у стані подальшого роз­витку як на національному рівні так і в міжнародній сфері. Зазначено, що актуальним моментом у міжнародній діяльності нашої дер­жави е її участь у міжнародних транспортних коридорах, тобто в такій сфері транспортної діяльності на міжнародному рівні, де застосовуються правові, технічні, технологічні, економічні та інші категорії і норми відмінні від національних і які у своїй сукупності ведуть як до розвитку кожної держави - учасниці цих відносин, так і до розвитку між­народного суспільства в цілому.

У питанні було зазначено, що транспортно-експедиційне обслуговування набуває сенсу і на сучасному етапі, бо воно надає гнучкості і ефективності транспортним відносинам, але держава повинна приділяти більше уваги цій діяльності і регламентувати її відповідним чином.

Встановлено, що діяльність органів внутрішніх справ при взаємодії різних видів транспорту мав свої особливості і специфічність, що обумовлюється багатьма чинниками, однак це вказує лише на те,що від­повідні державні органи (поперед за все МИС) повинні приділяти цій діяльності більш питому увагу.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 132 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...