Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок розрахунків та відповідальність сторін



7.1. Облік часу користування вагонами, поданими в Порт, провадиться за відомостями плати за користування вагонами (контейнерами) за їх номерами.

Відомості плати за користування вагонами (контейнерами) складаються станцією в трьох примірниках і підписуються представниками Станції і Порту.

У відомості плати за користування вагонами (контейнерами) у графі “Примітка” проставляється код країни приналежності вагона і інші відомості.

Вагони, що з вини Порту простоюють на припортових станціях на підходах в очікуванні подачі на заявлені фронти вивантаження, оформляються актами загальної форми і зараховуються на відповідальність Порту згідно із Правилами користування вагонами і контейнерами.

7.2. За невиконання змінно-добового плану перевезень Порт і Залізниця несуть взаємну відповідальність за статтею 106 Статуту залізниць. Розрахунки провадяться за результатами роботи за місяць.

7.3. За користування вагонами і контейнерами Порт сплачує Залізниці плату згідно з Правилами користування вагонами і контейнерами.

7.4. За подачу і збирання вагонів з фронтів навантаження (вивантаження) з Порту стягується збір відповідно до Тарифного керівництва № 1.

7.5. За маневрову роботу, що не входить до обов’язків Залізниці і виконується за заявками Порту, плата з нього стягується за договірним тарифом, згідно з калькуляцією, якщо інше не передбачено Прейскурантом.

7.6. За пошкодження вагонів і контейнерів Портом при навантаженні (вивантаженні), маневрових пересуваннях засобами Порту, а також за втрату і пошкодження наданих Станцією спеціальних пристосувань (піддонів, стропів, стяжок, хлібних щитів, печей і ін.). Порт сплачує Залізниці фактичну вартість пошкоджених чи втрачених частин вагонів, контейнерів, пристосувань.

7.7. За додаткові роботи та послуги, що виконує Залізниця, за заявками Порту, які не передбачені Правилами і Тарифним керівництвом № 1, розрахунки проводяться за договірними тарифами.

7.8. Розрахунки за всіма видами платежів між Залізницею і Портом провадяться в акцептному порядку, згідно з виставленими рахунками, протягом 10 банківських дів після передачі фінансових документів платнику.

7.9. З усіх питань, не передбачених цим договором, Сторони керуються ЄТП, Статутом залізниць, Правилами перевезення вантажів та іншими законодавчими і нормативними актами, що діють на морському, річковому та залізничному транспорті.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 148 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...