Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Відділи замовлень



У продовольчих магазинах з площею торговельного залу понад 400 кв. м (на селі — більше ніж 250 м) можуть організовуватися відділи замовлень. Такі відділи розміщують безпосередньо поряд з приміщеннями для зберігання товарів. У хід у відділ може поєднуватися зі входом у кафетерій або розмішуватися окремо з боку вулиці.

Площа відділу замовлень поділяється на такі функціональні зони: приймання і оформлення замовлень, фасування і комплектування замовлень, зберігання і видавання замовлень.

Площа приміщень відділу замовлень розраховується залежно від торговельної площі магазину (табл. 3.3).

Таблиця 3.3

Питомі показники нормованої площі приміщень відділу замовлень залежно від торгової площі магазинів

Приміщення Питомі показники нормованої площі приміщень відділу замовлень
на кожні 10м2 торговельної площі при величині площі магазину 400 м2 на кожні 10 м2 торговельної площі при величині понад 400 м2 або менше 400 м2
Приймання і видавання замовлень 0,3 0,28
Комплектування і фасування 0,4 0,2

Студент повинен:

ЗНАТИ: методику розрахунку установочної, експозиційної площі та коефіцієнту місткості торговельно-технологічного устаткування.

ВМІТИ: розрахувати установочну, експозиційну площі та коефіцієнт місткості торговельно-технологічного устаткування.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 216 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...