Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Облік стрілецької зброї та боєприпасів



У підрозділі облік зброї та боєприпасів ведеться за такими документами:

за Книгою видачі зброї та боєприпасів роти;

за Відомістю закріплення зброї за особовим складом;

за Книгою обліку наявності і руху матеріальних засобів у підрозділі;

за Книгою обліку матеріальних засобів, які видані в тимчасове користування (форма 37);

за Книгою огляду (перевірки) озброєння, техніки та боєприпасів роти, зразок якої наведений у додатку 11 Статуту внутрішньої служби Збройних Сил України;

за Роздавально-здавальною відомістю боєприпасів на пункті бойового постачання.

Книга видачі зброї та боєприпасів роти, книга огляду (перевірки) озброєння, техніки та боєприпасів роти або чергового військової частини постійно містяться в кімнаті зберігання зброї підрозділу та в шафі для зберігання пістолетів офіцерів і прапорщиків відповідно.

Для контролю за збереженням боєприпасів, завантажених на транспортні засоби, та встановлення відповідальності водія складаються супроводжувальні листи (форма 62);

на боєприпаси, завантажені в бойову техніку, – пакувальні листи (форма 63).

Усі документи щодо обліку зброї та боєприпасів, які ведуться в підрозділі та в чергового військової частини, реєструються у штабі військової частини.

Боєприпаси до зброї обліковуються за номенклатурою із зазначенням найменування, виробничих даних на патронах та кількості.

Книга обліку наявності та руху матеріальних засобів у підрозділі зберігається у командира підрозділу, а на кораблях усіх рангів – у командира бойової частини-2 або іншої службової особи, призначеної наказом командира корабля.

У разі вибуття військовослужбовців строкової служби з військової частини на термін понад 30 діб зброя здається на склад. Зберігати в підрозділі незакріплену зброю забороняється. На період звільнення особового складу з військової служби та його призову командирам підрозділів дозволяється закріпляти за особовим складом, який залишився, по декілька одиниць зброї під їх особистий підпис у відомості закріплення зброї. У цьому разі додаткова зброя у військовий квиток військовослужбовця не записується.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 629 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...