Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Та особистих речей військовослужбовців



Для зберігання майна роти та особистих речей військовослужбовців відводять окрему кімнату, яка обладнується полицями, шафами і вішалками (плечиками) для обмундирування (рис. 7).

Рис. 7


В кімнаті для зберігання майна роти зберігають: речі особистого користування солдатів і сержантів – у шафах. Місце зберігання закріплюють за військовослужбовцями (відділенням, взводом), інвентарні речі укладають в шафи і на полиці, особисті речі солдатів і сержантів – в сумки або валізи.

На кожне місце зберігання складається опис у трьох примірниках (1-й – у валізі, 2-й – у військовослужбовця, 3-й – у старшини).

У кімнаті мають бути:

стіл письмовий, табуретка, тумбочка, шафи, ростомір, ступнемір, сантиметрова стрічка;

книги обліку матеріальних засобів форми 26 і 37;

книги обліку миття в лазні, заміни білизни і видачі мила;

плакат про зберігання речового майна у підрозділі.

Порядок роботи кімнати встановлює командир роти. Отримання та видачу майна організовує старшина роти. Кімната опечатується старшиною і здається під охорону черговому роти. Ключі зберігаються у старшини роти або в іншого військовослужбовця, який відповідає за кімнату.

Майно окремих взводів, через відсутність у них кімнат, зберігається в приміщеннях одного з підрозділів за вказівкою старшого командира.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 2292 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...