Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Критерії оцінки результатів практики



Оцінка «відмінно» (90-100 балів).

Повною мірою оформлені результати практики і щоденник. Зміст першого варіанту магістерської роботи повністю відповідає завданням, доведена її актуальність, поставлені питання вирішені повно і глибоко, робота має практичну спрямованість, написана грамотно, якісно і логічно. Повні і точні відповіді на всі за питання членів комісії з програми практики і виконаної роботи. Результати практики оформлені і захищені бездоганно. Характеристика студента позитивна.

Оцінка “ добре ” (74-89 балів).

Повною мірою оформлені результати практики і щоденник. У наданому варіанті магістерській роботі мають місце помилки стилістичного характеру. Несуттєві зауваження щодо змісту і оформлення роботи. У відповідях на запитання членів комісії з програми практики студент припускає окремі неточності, хоча загалом має тверді знання. Характеристика студента позитивна.

Оцінка “ задовільно ” (60-73 бали).

Неповне оформлення результатів практики і щоденника. Зміст роботи в основному відповідає темі, але не відпрацьовані її деякі питання, поставлені питання недостатньо обґрунтовані, є помилки стилістичного характеру.

Мають місце окремі розрахункові та логічні помилки. При відповідях на запитання членів комі­сії з практики студент відчуває себе невпевненим, збивається, припускає помилок, не має твердих знань. Характеристика студен­та в цілому позитивна.

Оцінка “ незадовільно ” (0-59 балів).

Не оформлені належним чином результати практики і щоденник.

Програма практики не вико­нана. Зміст роботи не відповідає завданню, допущені грубі помилки у розв’язанні поставлених завдань, робота не має практичної і наукової спрямованості. На за­питання членів комісії студент не дає задовільних відповідей. Характеристика студента з бази практики негативна.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 193 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...