Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Складання звіту з практики та його захист



Звіт про проходження практики складається в міру збору матеріалу і його оформле­ння і завершується до моменту закінчення практики на підприємстві, в установі. Він оформляється в текстовому редакторі Word обсягом 40 – 50 сторінок друкованого тексту, без урахування списку джерел посилань і додатків.

Сторінки першого варіанту магістерської роботи повинні мати поля: ліве – не менше 20мм, зверху – не менше 20мм, праве – не менше 10мм, знизу – не менше 20мм. Шрифт повинен бути чітким, чорного кольору, з однаковою щільністю тексту.

Текст іноземною мовою, формули, умовні знаки можуть бути повністю надрукованими або написаними рукою чорнилом, тушшю, пастою тільки чорного кольору (часткове друкування літер або цифр не допускається).

Звіт про переддипломну практику починається з титульного листа (додаток 1). Далі йде виклад змісту першого варіанту магістерської роботи.

Текстова частина повинна містити розділи, що наведені в табл. 2.

Таблиця 2

Структура звіту з переддипломної практики

Розділ Кількість сторінок
ВСТУП 2-3
Другий розділ магістерської роботи 40-45
Висновки до другого розділу 2-3
СПИСОК ДЖЕРЕЛ ПОСИЛАНЬ Не менше 40 джерел
ДОДАТКИ Не менше 2

Заголовки роботи оформляють наступним чином:

Заголовки структурних частин роботи “ЗМІСТ”, “ВСТУП”, “РОЗДІЛ”, “ВИСНОВКИ”, “СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ”, “ДОДАТКИ” друкують великими літерами симетрично до тексту.

Заголовки підрозділів пишуться, крім першої великої, маленькими літерами з абзацного відступу. Крапку в кінці заголовка не ставлять. Якщо заголовок складається з двох або більше речень, їх розділяють крапкою.

Заголовки пунктів друкують маленькими літерами (крім першої великої) з абзацного відступу в розрядці в підбір до тексту. В кінці таким чином надрукованого заголовка ставиться крапка.

У заголовках перенос слів не дозволяється.

Відстань між заголовками й текстом повинна складати 2-3 інтервали. Кожну структурну одиницю роботи необхідно починати з нової сторінки.

У змісті потрібно вказати точну назву кожного розділу, підрозділу, пунктів, інших структурних частин роботи (вступ, висновки, додатки тощо) та сторінки, де вони розташовані.

Нумерацію сторінок, розділів, підрозділів, пунктів, підпунктів, рисунків, таблиць, формул подають арабськими цифрами без знака “№”.

Нумерація сторінок має бути наскрізною, тобто усі сторінки роботи, враховуючи ілюстрації, нумеруються від титульної до останньої сторінки без пропусків та повторів, а також доповнень. Першою сторінкою вважається титульна і на ній номер не проставляється. Сторінки з рефератом також не нумеруються. Нумерація наступної сторінки починається з цифри “3”. На цій сторінці має знаходитися зміст роботи, у якому разом з назвою потрібно вказувати тільки початкову сторінку кожного розділу, підрозділу, або іншої структурної частини роботи. Усі номери сторінок розміщуються у правому верхньому кутку аркуша.

Такі структурні частини роботи, як зміст, вступ, висновки, список джерел посилань не мають порядкового номера, тобто не можна друкувати “1. ВСТУП” або “5. ВИСНОВКИ”. Номер розділу ставлять після слова “РОЗДІЛ”, після номера крапку не ставлять. Потім з нового рядка друкують заголовок розділу.

Підрозділи нумерують в межах кожного розділу. Номер підрозділу складається з номеру розділу і порядкового номера підрозділу, між якими ставлять крапку. В кінці номера підрозділу повинна стояти крапка, наприклад: “2.3.” (третій підрозділ другого розділу). Потім у тому ж рядку іде заголовок підрозділу.

Пункти нумерують у межах кожного підрозділу. Номер пункту складається з порядкових номерів розділу, підрозділу, пункту, між якими ставлять крапку. У кінці номера повинна стояти крапка, наприклад: “1.3.2.” (другий пункт третього підрозділу першого розділу). Потім у тому ж рядку іде заголовок пункту.

Підпункти нумерують у межах кожного пункту за такими ж правилами, як пункти.

Після повернення з практики студент у триденний термін повинен здати керівнику практики від університету звіт із усіма додатками до нього і характеристикою від керівника з бази практики.

Звіт перевіряє і підписує керівник практики від університету.

Результати проходження переддипломної практики оформлюються з ураху­ванням:

• виконаних індивідуальних завдань керівника практики від університету;

• написання другого розділу магістерської роботи;

• інформаційно-аналітичних матеріалів за темою магістерської роботи;

• оформлення звіту з практики.

Оформлений належним чином звіт разом із заповненим щоденником студент здає на перевірку керівникові практики. Останній го­тує відгук на студента, який відбивається у щоденнику практики. В кінці звіту дається оцінка виконання про­грами практики, змісту і оформлення звіту.

Захист звіту за результатами переддипломної практики проводиться перед комісією, яку призначає завідувач кафедри світового господарства і міжнародної економічної інтеграції з числа викладачів, з обов’язковим включенням до неї наукового керівника магістерської роботи. За ре­зультатами звіту виставляється диференційована оцінка, яка фіксується у екзаменаційній відомості та заліковій книжці.

Студенту, який не виконав програми практики з поважних причин, надається право проходження практики повторно. Сту­дент, який отримає незадовільну оцінку з переддипломної практики, протягом двох тижнів зобов’язаний усунути вказані недоліки і повторно захистити звіт перед комісією.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 207 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...