Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тема 3. Організаційно-економічне забезпечення управління корпоративною соціальною відповідальністю



СВ як складова стратегії управління та чинник підвищення конкурентоспроможності організації. Системна діяльність корпорацій. Українська модель СВ. Соціальні програми підприємств. Вплив корпоративної соціальної політики на основну діяльність підприємства. Соціально відповідальне інвестування

Матриця заінтересованих сторін СВ та моделі аналізу заінтересованих сторін. Класифікація зацікавлених сторін. Матриця заінтересованих сторін.

Організація діяльності з СВ. Структурні підрозділи та комітети компаній у сфері СВ. Поточний процес економічної глобалізації та поява нових комерційних та технологічних можливостей. Реалізація очікувань стейкхолдерів.Ієрархія інструментарію СВ у корпоративному управлінні. Накопичений міжнародний досвід. Повноваження і функції сторін корпоративного управління з інтеграції принципів і технологій СВ.

Тема 4. Формування відносин роботодавців із працівниками на засадах соціальної відповідальності.

Права людини та міжнародні стандарти прав людини.Компонент дотримання прав людини. Діяльністю на міжнародній арені та глобальними мережами постачальників. Загальна декларація прав людини, Міжнародний пакт про економічні, соціальні та культурні права, Міжнародний пакт про громадянські і політичні права, Конвенція про права дитини.

Стандарти МОП і принципи Глобального Договору у сфері праці. Міжнародна Організація Праці. Тристороння декларація принципів стосовно багатонаціональних підприємств і соціальної політики МОП і Настанови ОЕСР для багатонаціональних підприємств.

Гідна праця як предмет СВ. Фундаментальні принципи, права та міжнародні трудові стандарти; можливості зайнятості та отримання доходу, соціальний захист та соціальне страхування, соціальний діалог

Європейські стандарти у сфері праці. Поліпшення систем охорони праці та промислової безпеки в країнах – членах ЄС. Директиви з охорони праці.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 643 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...