Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тема 2. Соціальна відповідальність людини, держави та суспільства



Відповідальна держава і сталий розвиток. Загальна концепція сталого розвитку. Головні принципи сталого розвитку. Приклади впровадження концепції. Стимулювання сталого розвитку.

Міжнародний досвід державного регулювання СВ. Європейська та американська моделі соціального партнерства. Спеціальний стандарт СВ. Спільні риси, так і ряд відмінностей моделей СВ. Долучення до практики СВ українськими компаніями. Вплив на кількісні параметри СВ в Україні.

Відповідальне споживання. Культура споживання та його вплив на розвиток СВ. Культура споживання товарів і послуг. Внесок в підвищення довіри до компанії. Прагнення споживача володіти об’єктивною інформацією щодо продукції компаній та її властивостей.

Соціальна відповідальність освіти та науки. Проблема соціальної відповідальності вищої освіти. Соціальна відповідальність вищих навчальних закладів. Виконання культурологічної функції вищої освіти. Конструктивна соціальна політика вищої освіти.

Співпраця бізнесу і освіти. Співпраця освіти та бізнесу в незалежній Україні. Орієнтація вищих навчальних закладів на замовника освітніх послуг. Побудова нової системи співпраці освіти та бізнесу. Попит роботодавців на вищу освіту загалом.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 444 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...