Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Пояснювальна записка. Конспект лекцій дисципліни "Організаційно-кооператив-на робота" складено відповідно до навчальної програми



Конспект лекцій дисципліни "Організаційно-кооператив-на робота" складено відповідно до навчальної програми, затвердженої НМЦ "Укоопосвіта" 29.12.09, та тематичного плану, затвердженого НМЦ "Укоопосвіта" 22.09.10.

Навчальний матеріал лекцій викладено послідовно за змістом розділів і тем навчальної програми, що охоплює найголовніші питання і проблеми, які стосуються організаційно-кооперативної роботи та безпеки організацій і підприємств споживчої кооперації.

У кожній лекції відображено найважливіші положення, що стосуються конкретної проблеми.

До кожної лекції наведено план, список рекомендованої літератури та запитання для самоперевірки.

Курс лекцій поділено на дві частини.

У частині 1 вміщено розділ 1 "Споживча кооперація України як соціально-економічна система кооперативних організацій" навчальної програми.

У частині 2 - розділ 2 "Організаційно-кооперативна робота споживчої кооперації України та напрями її удосконалення в сучасних умовах" та розділ 3 "Безпека організацій і підприємств, інших суб'єктів господарювання споживчої кооперації України".

Тема. Система споживчої кооперації, її

Організаційна побудова

Лекція 1

План

1.Незалежність споживчої кооперації. Організаційна побудова та організаційні форми управ­ління споживчої кооперації України.

2.Побудова професійного апарату управління у спо­живчій кооперації.

3. Взаємодія органів кооперативного самовря­дування і професійного апарату управління.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 424 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...