Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Індивідуального самостійного завдання



По вивченню цих розділів біохімії за літературними джерелами студент має виконати індивідуальну самостійну роботу за одним з варіантів, які наведені далі. У самостійній роботі потрібно навести відповіді на три запитання з розділу «Запитання для самостійної роботи» по кожній темі курсу, відповідно до індивідуального завдання (табл.2).

Виконуючи індивідуальне самостійне завдання, не слід дослівно відтворювати текст підручника.

Працюючи з підручником, студент мусить ознайомитися з усіма розділами, знайти ті відомості, які мають важливе значення в роботі технолога, а потім сформулювати відповіді на запитання індивідуальної контрольної роботи.

Оскільки наведені далі запитання для самостійної роботи відображають увесь курс біохімії, доцільно використовувати ії для перевірки своїх знань під час самостійного вивчення курсу.

На обкладинці самостійної роботи слід написати прізвище, ім’я та по-батькові, факультет, курс, групу, № залікової книжки, зворотну адресу. Відповіді мають бути написані чорнилами (пастою) на 12-14 сторінках шкільного зошита з полями 2-3 см, сторінки слід пронумерувати, після навести перелік використаної літератури та поставити власноручний підпис.

Перелік використаної літератури надається в такому вигляді: прізвище та ініціали авторів (якщо їх більше трьох, то наводять перше, а далі пишуть – та ін.), потім назва підручника чи посібника; повна назва місця видання (крім Москви, Києва та Санкт-Петербурга, що позначаються літерами М., К., С.-Пб.), потім назва видавництва, рік видання та кількість сторінок у книзі або номери сторінок, на які студент посилається під час відповіді. Для статті з журналу після її назви наводять назву журналу, рік видання, том чи номер випуску, першу та останню сторінки статті, на яку студент посилається.

Індивідуальна самостійна робота надсилається до університету до початку сесії, або студент привозить її особисто.

Після перевірки індивідуальну самостійну роботу слід доопрацьовувати відповідно до зауважень викладача та захистити на кафедрі. Після цього студента допускають до складання іспиту.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 263 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...