Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Презентацiя результатiв маркетингового дослiдження



За бажаняям клiєнта дослiдна компанiя провадить промiжнi та заключну презентацiї результатiв дослiдження. Якщо в звiтi маркетингового дослiдження кожна iз 3-х категорiй читачiв може вiднайти те, що їх цiкавить, то пiд час уснїТ заключної презентацiї, слiд, у першу чергу, орiєнтуватися на керiвництво компанiї-замовника яке не зможе зрозумiти технiчну витiюватiсть iнструментарiю дослідження.

Це означає, що на презентацiю слiд готувати усну промову та наочнi матерiали простою, зрозумiлою та виразною мовою, але в професiйнiй та iнформативнiй манерi.

Використаяня наочних матерiалiв значно полегшує сврийнятгя результатiв дослiдження. Бажано їх спростити до такої мiри, щоб вони були зрозумiлi з першого погляду. Навiть доцiльнiше використовувати рисунки, дiаграми та графiки, нiж таблицi, оскiльки вони бiльш наочнi та зрозумлi. Слiд потурбуватися, щоб їх могли без проблем розглянути усi присутнi, навiть з дальнього кiнця примiщення. Бажано готувати наочнi та графiчнi матерiали для демонстрацiї у вiдео- та мультимедiйному форматi.

Якщо дослiдникам на зустрiч в компанiї-замовнику видiляється 40 хвилин, то лише половину часу слiд витратити на презентацiю результатiв дослiдження, а весь iнший час присвятити вiдповiдям на запитання та обговоренню, оскiльки саме пiд час вiльного спiлкування можна виявити та спростувати будь-якi незрозумiлостi, пiдкреслити важливi моменти та бiльш детально пояснити складнi речi.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 315 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...