Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ДОДАТОК К



Нумерація кошторисної документації згідно “Правил…” проводиться таким чином:

- для ЛК (ЛКР) шістьома цифрами, з них перші дві цифри віддають номеру глави ЗКР, другі дві цифри – номеру рядка у главі і треті дві цифри означають порядковий номер ЛК (ЛКР) у даному ОК (ОКР);

- для ОК (ОКР) – чотири цифри (без останніх двох цифр із шести).

Наприклад: 02-04-12 – для ЛК (ЛКР) або 02-04 – для ОК (ОКР).

9. Визначення кошторисної вартості будівництва.

Вартість будівництва визначається:

- на стадії проектування – кошторисна вартість будівництва в складі інвесторської кошторисної документації;

- на стадії визначення виконавця робіт (проведення тендеру) – договірна ціна (ціна тендерної пропозиції претендента).

- на стадії проведення взаєморозрахунків – уточнюються окремі вартісні показники, визначені на попередніх стадіях, залежно від виду договірної ціни в порядку, обумовленому в договорі підряду.

У кошторисній вартості будівництва враховуються кошти на зведення та розбирання тимчасових будівель і споруд, необхідних для обслуговування будівельних робіт, а також для обслуговування робітників будівництва у межах будівельного майданчика з урахуванням можливості пристосування й використання для потреб будівництва існуючих та новозбудованих будівель і споруд сталого типу (за ДСТУ Н. Б. Д.1-5:2013).





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 677 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...