Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Лабораторна робота № 10



Тема: Реклама і маркетинг у Інтернет

Мета: Практичне визначення процесу організації реклами і маркетингу в глобальній мережі Інтернет

1. Аналіз ефективності заходів Інтернет-маркетингу

2. Вибір доменного ім’я.

3. Вибір режиму оплати банерної реклами.

4. Розрахунок ефективності банерної реклами.

Методичні вказівки

СРМ - Вартість тисячі показів банера (у доларах).

СРС - Вартість залучення одного відвідувача (у доларах).

FlatFee - Вартість одного дня показу банера в мережі (у доларах).

CTR - Відношення числа відвідувачів сайту до загального числа показу банера (у відсотках).

CPV - Вартість залучення одного унікального відвідувача (у доларах).

СТВ - Вартість оформлення одного замовлення (у доларах).

CPS - Вартість продажу одного товару (у доларах).

Інтернет-маркетинг — це практика використання всіх аспектів традиційного маркетингу в Інтернеті, яка зачіпає основні елементи маркетинг-міксу: ціна, продукт, місце продажу і просування. Основна мета - отримання максимального ефекту від потенційної аудиторії сайту.

Основні елементи комплексу інтернет-маркетингу:

Товар (Product) - те, що ви продаєте за допомогою Інтернету, повинно мати гідну якість. Він конкурує не тільки з іншими сайтами, але і традиційними магазинами.

Ціна (Price) - прийнято вважати, що ціна в Інтернеті нижче, ніж у звичайному магазині за рахунок економії на витратах. Контролюйте ціни і порівнюйте їх з конкурентами регулярно.

Просування (Promotion) - комплекс заходів з просування як сайту, так і товару в цілому в мережі. Включає в себе величезний арсенал інструментів (пошукове просування, контекстна реклама, банерна реклама, e-mail маркетинг, партнерський маркетинг, вірусний маркетинг, прихований маркетинг, інтерактивна реклама, робота з блогами і т. д.).

Місце продажів (Place) - точка продажів, тобто сайт. Величезну роль грає як графічний дизайн, так і юзабіліті сайту, і якість обробки заявок з сайту. Так само варто звернути увагу на швидкість завантаження, роботу з платіжними системами, умови доставки, роботу з клієнтами до, під час і після продажу.

Змістовний модуль 2. Інформаційні системи в менеджменті





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 527 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...