Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підготовка кухні КП-130 до роботи



- перевірити справність кухонь;

- підняти димар;

- заправити паливом;

- створити необхідний тиск у ресивері для розпалювання (0,5 атм);

- залити в казани воду з розрахунку на першу і другу страву – згідно розрахунку;

- закрити кришки казанів;

- розпалити топку кухні.

Перед розпалюванням форсунок перевіряється правильність їх установки. Дизельне паливо заливається в баки через лійку з фільтром при відкритому кранику для виходу повітря. Потім сопла форсунок закриваються голками, ручним насосом у паливні баки накачується повітря до тиску 0,5 – 1 кгс/см2, потім закривається повітряний краник.

Для розпалювання форсунок відкривається голка до того часу, поки коритце не наповниться рідким паливом, після чого голка закривається, потім кладеться трохи ганчір'я або сухої трави, змоченої паливом і підпалюється. Через 5-6 хв. голка дещо відкривається і розпалювання триває протягом 10-12 хв. Після закінчення розпалювання піднімається тиск в баку до 1,5-2 кгс/см2 і регулюється робота форсунки на необхідний режим. У процесі роботи проводиться постійний нагляд за роботою форсунки. Особлива увага звертається на те, щоб не було переповнення форсунки паливом.

Під час роботи паливної системи тиск повітря в баках не повинен опускатися менше 0,25 кгс/см2. Зниження тиску з 2 до 0,25 кгс/см2 відбувається протягом 1-1,5 год. роботи форсунок. Для пришвидшення закипання води у казанах форсунки спочатку регулюють на форсований режим роботи, потім переводять на середній і при доведенні їжі до напівготовності з метою економії палива і запобігання підгоряння їжі відключають одну або обидві форсунки. При затуханні форсунка відключається на 3-5 хв. і розпалювання здійснюється ще раз.

Через кожні 10-15 год. роботи форсунки здійснюється зливання відстоїв та води із паливних баків через зливну трубу. У випадку замерзання відстою у з'єднувальній трубці бака, трубка розігрівається гарячою водою.

Казани польових кухонь заповнюються водою не менше ніж на 50 % об'єму. Необхідно слідкувати за моментом закипання води в казанах. Перед відкриванням кришки казана необхідно підняти клапан і випустити пару.

Роблю висновок з другого навчального питання, відповідаю на запитання.

ВИСНОВОК.

Таким чином, організація харчування в польових умовах багато залежить від конкретних умов обстановки.

В запасному районі для організації харчування особового складу. розгортаються всі елементи продовольчого пункту. Особовий склад отримує їжу безпосередньо на БПП у казанки.

ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА

Підведення підсумків заняття:

нагадується тема, мета заняття і як вони її досягли;

оголошуються оцінки, які отримали студенти за контрольні питання, роботу впродовж заняття, прізвища студентів, які показали відмінні знання вивченого матеріалу та які незадовільно підготувалися до занять.

Завдання на самостійну роботу:

1. Вивчити та законспектувати організацію забезпечення військовослужбовців гарячою їжею в польових умовах.

Викладач кафедри ВСП

працівник В.В.ОСІПОВ





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 879 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...