Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Плита секційна модульована ПЕСМ-2



а - загальний вид; б - розріз плити: 1 - облицювання; 2 - шафа інвентарна; 3 - петля; 4 - конфорки; 5 - упор; 6 - стіл; 7 - перемикач пакетний; 8 - піддон; 9 - дверцята шафи; 10 - основа-підставка; 11 - ніжка

Плита складається з одного уніфікованого блоку конфорок, встановленого на підставці.

Блок конфорок являє собою підйомний стіл 6, на якому змонтовано дві прямокутні конфорки 4, що утворюють робочу поверхню плити, чотирипозиційні перемикачі 7 і електрокоммутаційна проводка. Блок конфорок кріпиться до підставки за допомогою петель 3, що дозволяють піднімати його, відкриваючи доступ до клем конфорок і перемикачів. Для фіксації блоку в піднятім положенні передбачений упор 5. Установка жарової поверхні конфорок в одній площині проводиться за допомогою регулювальних болтів.

Конфорки нагріваються спіралями, покладеними в їхні днища. Регулювання потужності кожної з них ступеневе і здійснюється за допомогою перемикачів.

Для збору пролитої рідини блок конфорок, який обладнаний висувним піддоном 8.

Підставка являється несучою конструкцією плити і складається з основи-підставки 10, до якої прикріплені сталеві облицювання 1, покриті білою емаллю, і ніжки 11, регульовані по висоті. Інвентарна шафа 2 підставки з лицьової сторони закрита дверцятами 9.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 2801 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...