Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Плити ЭП-7М и ЭП-8



Плити застосовуються в невеликих їдальнях, тому що мають малу жарову поверхню.

Плита ЭП-7М має дві конфорки прямокутної форми із загальної жаровою площею 0,3 м2 і одну жарову шафу. Плита ЭП-8 обладнано однієї прямокутною конфоркою площею 0,15 м2 і однією жаровою шафою.

Конструкція плит однакова і їх устрій в основному аналогічний іншим електричним плитам. Облицювальні листи являються несучою частиною конструкції і покриті силікатною емаллю. Шафа являє собою двохстінну камеру з теплоізоляцією.

Під жаровим настилом встановлений висувний піддон для вловлювання пролитої рідини. На передній стінці плити встановлені перемикачі, за допомогою яких можна регулювати нагрівання кожної конфорки або шафи на три ступені нагрівання, тумблер для вмикання шафи і лімб терморегулятора шафи. Температура шафи підтримується терморегулятором з установкою на лімбі потрібної температури в межах від 100 до 350°С.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 1739 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...