Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Процес формування та розвитку особистості



Народження
Індивід
Формування свідомості та самосвідомості
Мінімальна соціальна зрілість особистості (14-16 років)
Сформована особистість (18-20 років)
Удосконалення особистості
Завершення життя

Формули в роботі нумерують у межах розділу. Номер формули складається з номера розділу та порядкового номера формули в розділі, між якими ставиться крапка. Номери формул друкуються біля правого поля аркуша на рівні відповідної формули. Наприклад: (2.1.) (перша формула другого розділу). Пояснення значень символів і числових коефіцієнтів подаються безпосередньо під формулою в тій послідовності, в якій вони дані у формулі. Значення кожного символу або числового коефіцієнта подається з нового рядка. Перший рядок пояснення починається зі слова “де” без двокрапки.

Список використаних джерел розміщується в кінці роботи за алфавітним порядком. Його необхідно подавати у такій послідовності:

· Конституція України, закони, нормативні акти та положення державного значення;

· літературні та наукові джерела, матеріали періодичних видань;

· джерела іноземною мовою;

· інші інформаційні джерела.

Для кожного джерела вказується прізвище, ініціали автора, повна назва, місце видання, видавництво, рік видання, кількість сторінок. Для статей, які опубліковані в періодичній пресі, зазначаються прізвище, ініціали автора, назва статті, журналу або газети, рік видання, номер журналу або дата виходу газети.

Додатки. Нумерація аркушів із додатками продовжує загальну нумерацію сторінок основного тексту магістерської роботи. Обсяг додатків не входить до обов’язкового обсягу роботи, не має межових рамок (їх кількість залежить від автора, потреб роботи). Кожен додаток має починатися з нової сторінки, мати заголовок, який друкується вгорі малими літерами (крім першої великої). У правому верхньому кутку сторінки над заголовком малими літерами (крім першої великої) друкується слово “Додаток” і велика літера, що позначає додаток. Додатки необхідно позначати у порядку появи посилань, позначаючи послідовно великими літерами української абетки, за винятком літер Ґ, Г, Є, І, Ї, Й, О, Ч, Ь. Один додаток позначається як додаток А (наприклад, Додаток Н).





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 395 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...