Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вінницький національний технічний університет



В. В. Біліченко, В. В. Варчук, С. В. Цимбал

ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА

ДОСЛІДЖЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ

ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ

ПО ОНОВЛЕННЮ РУХОМОГО СКЛАДУ

НА АВТОМОБІЛЬНОМУ ТРАНСПОРТІ

Затверджено Вченою радою Вінницького національного технічного університету як навчальний посібник для студентів спеціальності “Автомобілі та автомобільне господарство”. Протокол № ____ від «___» _____________200_ р.

Вінниця ВНТУ 2010

 
 
 

УДК 65/629.113/.115(075.8)

ББК 39.3я73

Б 61

Рекомендовано до друку Вченою радою Вінницького національного технічного університету Міністерства освіти і науки України (протокол № ___ від _______________ 200_ р.)

Р е ц е н з е н т и:

І.П.Палаларчук, доктор технічних наук, професор

О.В.Мороз, доктор економічних наук, професор

В.В.Зянько, доктор економічних наук, професор

Біліченко В. В., Варчук В. В., Цимбал С. В.

Б 61 Економіка підприємства. Дослідження економічної ефективності інвестиційних проектів по оновленню рухомого складу на автомобільному транспорті: навчальний посібник / В. В. Біліченко, В. В. Варчук, С. В. Цимбал. - Вінниця: ВНТУ, 2010 – 128с.

В навчальному посібнику наведені основні відомості щодо економічної ефективності та методика її визначення на автомобільному транспорті. Дослідження економічної ефективності інвестиційних проектів по оновленню рухомого складу на автотранспортних підприємствах розглядається на прикладах його фінансу­вання за рахунок влас­них коштів, отримання кредиту банку, а також використання можливостей лізингу.

Навчальний посібник призначений для студентів спеціальності “Автомобілі та автомобільне господарство” всіх форм навчання і може використовуватись при виконанні курсової роботи з дисципліни ”Економіка підприємства“, при підготовці бакалаврських дипломних робіт і в розробках окремих частин дипломних проектів.

УДК 65/629.113/.115(075.8)





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 336 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...