Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Облік розрахунків з іншими дебіторами



Для обліку розрахунків з іншими дебіторами використовується субрахунок 377 «Розрахунки з іншими дебіторами» до рахунку 37 «Розрахунки з різними дебіторами».

На субрахунку 377 «Розрахунки з іншими дебіторами» ведеться облік розрахунків за іншими операціями, облік яких не відображається на інших субрахунках рахунку 37«Розрахунки з різними дебіторами», зокрема розрахунки за операціями, пов'язаними із здійснення спільної діяльності (без створення юридичної особи), усі види розрахунків з працівниками (крім розрахунків з оплати праці та з підзвітними особами), інші розрахунки (рис. 3.9).

377 «Розрахунки з іншими дебіторами»
Дебет Кредит
Виникнення дебіторської заборгованості Погашення чи списання дебіторської заборгованості
Сальдо означає залишок дебіторської заборгованості  

Рис. 3.9. Структура субрахунку 377 «Розрахунки з іншими дебіторами»

Аналітичний облік за субрахунком 377 ведеться за кожним дебітором, за видами заборгованості, термінами її виникнення й погашення.

Типова кореспонденція рахунків з обліку розрахунків з іншими дебіторами:





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 707 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...