Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Розділ III. Розподіл працівників за розмірами заробітної



Плати

Розділ ІІІ заповнюється за останній місяць кожного кварталу.

У рядку 8010 відображаються дані про кількість штатних працівників, які впродовж місяця відпрацювали 50% і більше табельного фонду робочого часу, встановленого на цей місяць, враховуючи тих, які прийняті на половину ставки і більше, перебували в оплачуваних відпустках та були відсутні з інших причин зі збереженням середнього заробітку, крім випадків нарахувань за період тимчасової непрацездатності.

У рядках 8020-8120 здійснюється розподіл кількості працівників в залежності від розмірів нарахованої заробітної плати. Межі інтервалів розподілу уточнюються з урахуванням перегляду рівня соціальних стандартів (мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму для працездатної особи) і повідомляються респондентам територіальними органами державної статистики.

У рядках 8160–8180 ураховуються працівники, які прийняті на повний робочий день.

У рядку 8160 відображається кількість штатних працівників, які повністю відпрацювали відповідний місяць (включаючи тих, що були у відрядженні), тобто 100% фонду робочого часу, встановленого у колективному договорі підприємства і який не перевищує норми робочого часу згідно з КЗпП. У цьому рядку не враховуються працівники, які були тимчасово відсутні на роботі з причин відпустки, тимчасової непрацездатності тощо.

У рядку 8170 відображається кількість штатних працівників, які повністю відпрацювали відповідний місяць і нарахування яким були у межах (менше або дорівнювали) її мінімального рівня, встановленого законодавством.

У рядку 8180 відображається облікова кількість працівників на кінець звітного місяця, у яких тарифну ставку (оклад, посадовий оклад) встановлено нижче від прожиткового мінімуму для працездатної особи. Віднесення робітників, що працюють за відрядною системою оплати, до цієї категорії здійснюється у відповідності до встановленого окладу згідно тарифного розряду.

Жінки, які знаходяться у відпустках по вагітності та пологах, а також по догляду за дитиною до цієї чисельності не включаються. Водночас у цьому рядку ураховується тимчасово прийнятий на таке робоче місце (посаду) працівник, якому тарифну ставку (оклад, посадовий оклад) встановлено нижче від прожиткового мінімуму.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 314 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...