Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Що таке Цивільна оборона України?



а. Державна система органів управління, що створюється для організації і забезпечення захисту населення від наслідків надзвичайних ситуацій техногенного, екологічного, природного та воєнного характеру.

б. Державна система органів управління, сил і засобів, що створюється для організації і забезпечення захисту населення від наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

в. Державна система органів управління, сил і засобів, що створюється для організації і забезпечення захисту населення від наслідків надзвичайних ситуацій техногенного, екологічного, природного та воєнного характеру.

Згідно закону України «Про Цивільну оборону України» від 03. 02. 1993р. №2974-ХII.

Обґрунтуйте свою відповідь.

Чи можливе введення надзвичайного стану на всій території України або в окремих її місцевостях за умови стихійного лиха, аварій і катастроф, епідемій, епізоотій, які створюють загрозу життю і здоров’ю населення?

а. Так.

б. Ні.

Згідно Закону У країни «Про правовий режим надзвичайного стану» від 16.03. 2000 р. №1550-III.

Обґрунтуйте свою відповідь.

3. Чи має право аварійно-рятувальна служба скасовувати власні погодження планів реагування на надзвичайні ситуації або їх окремі позиції у разі невідповідності фактичному стану безпеки об’єкта чи території?

а. Так.

б. Ні.

в. Ні тільки у особливому випадку.

Згідно Закону України «Про аварійно-рятувальні служби» від 14.12.1999р. №1281.

Обґрунтуйте свою відповідь.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 254 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...