Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Інформування та оповіщення у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру є ...?



а. Системою телевізійного оповіщення центральних та місцевих органів виконавчої влади.

б. Організаційно-технічним з’єднанням територіальних систем централізованого оповіщення.

в. Основним принципом та головним і невід’ємним елементом усієї системи заходів захисту.

Згідно Закону України «Про захист населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру» від 08.06.2000р. №1809-III.

Обґрунтуйте свою відповідь.

Яка відповідальність власників потенційно небезпечних об’єктів?

а. Власники потенційно небезпечних об’єктів відповідають за захист населення, що проживає в зонах можливого ураження, від наслідків аварій на цих об’єк­тах.

б. Власники потенційно небезпечних об’єктів відповідають за захист робітників та службовців, що працюють на даному об’єкті.

в. Власники потенційно небезпечних об’єктів відповідають за захист населення, що проживає в санітарно-захисній зоні.

Згідно Закону України «Про Цивільну оборону України» від 03.02.1993 р. №2974-ХII.

Обґрунтуйте свою відповідь.

Повноваження забезпечення реалізації політики держави у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, запобігання цим ситуаціям та реагування на них, ліквідації їх наслідків належать...?

а. Кабінету Міністрів України; спеціально уповноваженому центральному органу виконавчої влади, до компетенції якого віднесено питання захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру; іншим спеціально уповноваженим центральним органі виконавчої влади у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру; Ради міністрів Автономної Республіки Крим, місцевим державним адміністраціям та органам місцевого самоврядування у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

б. Добровільним, благодійним організаціям та об’єд­нанням громадян.

Згідно Закону України «Про захист населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру» від 08.06.2000р. №1809-ІІІ.

Обґрунтуйте свою відповідь.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 224 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...