Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Дії громадян при захопленні транспортного засобу



Якщо ви опинилися у захопленому терористами автобусі (тролейбусі, трамваї):

- не привертайте до себе їх увагу:

- огляньте салон, визначте місця можливого укриття у разі стрілянини;

- заспокойтесь, спробуйте відволіктися від того, що відбувається;

- зніміть ювелірні прикраси, не дивіться в осі терористам, не пересувайтеся по салону і не відкривайте сумки без їх дозволу;

- не реагуйте на їх провокаційну або зухвалу поведінку;

- якщо спецслужби зроблять спробу штурму, лягайте на підлогу між кріслами і залишайтеся там до кінця штурму;

- після звільнення негайно покиньте транспортний засіб, тому що не виключена можливість попереднього його мінування терористами і подальшого вибуху.

Окупація Криму, війна на Донбасі, загроза втрати Україною територіальної цілісності, поглиблення кризи в багатьох сферах життя, зниження віри населення у краще майбутнє – все це призводить до того, що населення часто сприймає на віру розповсюджувану терористами неправдиву інформацію. Адже ці події на сході України називають терористичними актами. Проявом тероризму є захоплення заручників і отримання за них винагороди, що й робиться зараз на Сході.

Теперішні військові дії на території України й далеко не оптимістичні перспективи наших відносин з Росією змушують нас виховувати в собі не просто патріота, котрий любить Батьківщину, а громадянина-воїна, котрий готовий захистити її територіальну цілісність, суверенітет, що поважає права і свободи людини, культуру свого народу,шанобливо ставиться до інших людей, прагну розбудувати незалежну демократичну державу Україну.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 197 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...