Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Рецензія



на навчальний посібник «Основи ландшафтознавства» для студентів спеціальності 6.040104. Географія, розроблений доцентом кафедри географії та краєзнавства Полтавського державного педагогічного університету Мащенко О.М

Посібник розроблено для обов’язкової дисципліни «Основи ландшафтознавства», передбаченої навчальним планом спеціальності 6.040104. Географія у ПДПУ. Його зміст відповідає робочій програмі указаної дисципліни.

Посібник містить інформацію про усі питання, винесені на лекції, а також матеріал для виконання завдань самостійної роботи. Певна частина матеріалу посібника дозволяє студентам зорієнтуватися у проблемах, винесених для індивідуальної роботи.

Посібник має чітку й логічну структуру, виклад матеріалу ведеться від загального до конкретного. Вмотивовано велика увага приділяється висвітленню антропогенного впливу на природні геосистеми всіх рівнів та характеристиці особливостей змінених людиною природних ландшафтів.

Навчальний посібник «Основи ландшафтознавства» для студентів спеціальності 6.040104. Географія, розроблений доцентом кафедри географії та краєзнавства ПДПУ Мащенко О.М, має належний теоретичний та методичний рівень і може бути рекомендований до друку.

Рецензент:

кандидат географічних наук, доцент кафедри

загальноекономічних дисциплін В.Г.Смирнова

Полтавського університету

споживчої кооперації України





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 339 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...