Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Додаток 3. З методики виготовлення універсального парто-ростоміра



НАВЧАЛЬНА ІНСТРУКЦІЯ

З методики виготовлення універсального парто-ростоміра

(лінійки Нікітіна-Флерова)

Для виготовлення універсального парто-ростоміра (лінійки Нікітіна-Флерова) необхідно мати таблицю розмірів основних елементів меблів, дерев’яну або металеву планку довжиною не менше ніж 100 см та сантиметрову стрічку.

На одному боці лінійки, що використовують для визначення номера меблів, відкладаються відрізки, довжина яких відповідає стандартній висоті кришки столу (парти) над підлогою та відстані від кришки сидіння до підлоги для меблів різних номерів. Зворотний бік лінійки, що призначений для визначення номера парти, розподіляється на 6 відрізків по 15 см.

Лінійку, що підготовлена за означеними правилами, слід повісити на класну дошку, стіну або двері таким чином, щоб перша її поділка знаходилась на відстані 115 см від підлоги, тобто кінець лінійки був розташований на рівні 100 см від підлоги, та провести визначення номера парт або навчальних меблів відповідно до довжини тіла конкретних учнів.


* у разі неможливості проведення заняття на базі діючого навчального закладу, його проводять в навчальній лабораторії з використанням навчального проекту подібного закладу та зразка парти.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 886 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...