Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підготовка до гри



У грі бере участь четверо-восьмеро осіб.

Опис гри. На майданчику намічають квадрат завширшки близько десяти метрів. Вершини його позначають камінцями. Потім вимірюються попарно на палиці. Той, чия рука зверху, стає біля камінця – "на круг", – а другий із пари йде в середину круга (квадрата). Ті, що стоять "на кругу", перекидаються м'ячем між собою – спочатку по колу, далі навхрест колезі навпроти, а потім починають влучати ним у тих, що в середині.

Правила гри. При влученні команда, що за квадратом, розбігається, а побитий хапає м'яч і, не виходячи з круга, кидає ним у втікачів. Якщо влучить, то той, хто одержав удар, вибуває із гри. У разі промаху вибуває той, хто кидав м'яч.

Переможена команда, всі гравці якої вибудуть раніше, заходить у круг, а переможці стають "на круг". Гра триває.

"Тягни-штовхай"

Місце проведення: спортивний майданчик, галявина.

Опис гри. Учасники гри стають парами за лінією старту. За командою керівника рухаються до фінішної лінії в положенні спиною один до одного, захопивши один одного зігнутими в ліктях руками.

Правила гри. Перемагає пара, яка першою повернулася до лінії старту.

"Тягти бука"

Місце проведення: спортивний майданчик.

Інвентар: палиця.

Опис гри. У грі беруть участь два хлопці. Вибирають посередника, який слідкує за дотриманням правил. Учасники сідають на підлогу або на землю, впираються підошвами один в одного, беруться за міцну палицю і тягнуть її. Кожний намагається відірвати суперника від землі і перекинути через себе.

Правила гри:

1. Тягти палицю починають за сигналом посередника.

2. Переможцем вважається той, хто зумів заставити суперника відірватися від землі або випустити палицю з рук.

"Карасі і щука"

Місце проведення: спортивний майданчик.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 477 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...