Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підготовка до гри. Для гри обкреслюється площадка – «море»-риблизно10х12м



Для гри обкреслюється площадка – «море»-риблизно10х12м. Осторонь обмежується невелике місце – «крижина». Один що водить – «білий ведмідь»,решта граючі – «ведмежата». Ведмідь йде на крижину, ведмежата розміщуються довільно по всьому майданчику.

Опис гри. Ведмідь кричить: «Виходжу на лов!», біжить з крижини в морі і починає ловити ведмежат. Піймає ведмежа, відведе на крижину і ловить другого. Два спіймані ведмежата беруться за руки і починають ловити решту граючих. Ведмідь відходить на крижину. Наздогнавши кого-небудь, пара ведмежат сполучає вільні руки так, щоб спійманий опинився між руками. Після цього вони кричать: «Ведмідь, на допомогу!» Ведмідь підбігає і осалює спійманого. Засалений гравець йде на крижину. Коли на крижині виявляться ще двоє спійманих, вони також беруться за руки і починають ловити ведмежат. Гра продовжується до тих пір, поки не будуть переловлені всі ведмежата. Останній спійманий стає білим ведмедем.

Правила гри. 1. Пари можуть ловити граючих, тільки оточивши їх руками. 2. При лові забороняється хапати гравців руками і тягнути їх силою. 3. Гравці, що вибігли за межу майданчика, вважаються спійманими і йдуть на крижину. 4. Ведмежа, оточене парою, може вислизнути, поки його не засалив ведмідь. 5. Як тільки ведмідь піймав першу пару ведмежат, він сам вже не ловить, а тільки «осалює» спійманих ведмежат.

«Невід»





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 402 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...