Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Додаток 6



ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства охорони

здоров’я України

04.11.2011 № 756

Інструкція

щодо заповнення форми первинної облікової документації № 025-10/о “Журнал обліку осіб, які прикріплені до лікаря, що надає первинну медичну допомогу”

1. Ця Інструкція визначає порядок заповнення форми первинної облікової документації № 025-10/о “Журнал обліку осіб, які прикріплені до лікаря, що надає первинну медичну допомогу” (далі – Журнал).

2. Журнал заповнюється лікарем загальної практики-сімейним лікарем, терапевтом/педіатром дільничним (далі ─ лікар) або іншим медичним працівником центру первинної медико-санітарної допомоги (далі – ЦПМСД) на підставі заповненої форми № 025-09/о “Реєстраційна форма пацієнта лікаря первинної медичної (медико-санітарної) допомоги”.

3. У графах 2, 3, 4 вказуються дані пацієнта відповідно до паспортних даних та згідно з інформацією, наданою пацієнтом.

4. У графах 5, 6, 7, 8 вказуються дані щодо місця проживання пацієнта.

5. У графі 9 ставиться підпис медичного працівника або іншої особи медичного закладу, яка вносила дані пацієнта.

6. У графі 10 реєструється дата прикріплення до лікаря.

7. У випадку припинення прикріплення до лікаря вносяться відповідні дані у графи 11 – 13. Причина вибуття позначається цифрою 1 - відкріплення за бажанням пацієнта; 2 – вибуття з числа прикріплених через смерть пацієнта, дата вибуття (12), підпис завідувача амбулаторії (13).

8. Місце зберігання Журналу визначає керівник підрозділу ЦПМСД, у якому працює лікар. Журнал зберігається у закладі увесь термін його використання (до повного заповнення). Список прикріплених пацієнтів оновлюється щороку після завершення періоду реєстрації до 15 жовтня. У разі повністю заповненого Журналу актуальні дані про прикріплених пацієнтів переносяться у новий журнал.

9. Інформація, що міститься у Журналі, є інформацією з обмеженим доступом та не підлягає розголошенню, крім випадків, передбачених законом. Відповідальність за розголошення такої інформації, що міститься у Журналі, несуть лікар, молодші працівники з медичною освітою, що обслуговують прикріплене до лікаря населення, завідувач амбулаторії та інші працівники ЦПМСД, на яких покладено обов’язки щодо обліку пацієнтів у межах ЦПМСД.

10. Термін зберігання Журналу – 5 років. Журнал зберігається та знищується у встановленому законодавством порядку.






Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 227 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...