Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вправи, спрямовані на створення власного емоцiйного благополуччя у класi



1. Досягнення емоцiйного благополуччяу класi. Ви входите в уявний клас: постарайтеся ще за дверима вiдчути бадьорiсть у всьому тiлi. Увiйдiть у клас. Пошукайте найбiльш зручну позу i мiсце у класi, якщо ваше положення не задовiльняє, змiнiть його. Чи не заважає вам що-небудь? Руки – їх нiкуди дiти. Займiть їх чим-небудь необхiдним. Пройдiться по класу, пошукайте найбiльш зручний темп ходи, ритм. Знайшли? Iдiть. А чи можна знайти ще краще положення? Шукайте. Ви ходите склавши руки за спиною, нi, так не зручно, на грудях - шукайте. Зручна поза, найбiльш властивий вам темп руху будуть сприяти вашому нормальному самопочуттю у класi.

2. Проаналiзуйте, з яким настроєм ви прийшли сьогоднi на заняття в iнститут (бадьорим, продуктивним, нейтральним, скованим, невпевненим i т.п.).

3. "Вiдчуй товариша". Одному студентовi дається завдання: пiсля прочитання оповiдання описати, з якими почуттями слухали його одногрупцi.

4. Серед ваших знайомих є людина, яка вам неприємна i перебуває з вами у натягнутих стосунках. Заготуйте попередньо тему i хiд розмови таким чином, щоби ваша неприязнь була непомiтна. Проведiть дану розмову.

5. Навчiться не спiшити дiяти, особливо у випадках, коли вами керують почуття роздратування, нетерпiння, гнiву.

6. Приймайте невдачi. Згодьтеся, що ви не iдеал i, як усi iншi люди, не гарантованi вiд промахiв i помилок. Отже, необхiдно приймати їх як належне. Це та цiна, яку ми платимо за досвiд.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 299 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...