Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вимоги до підготовки рефератів



Підготовка рефератів є першим етапом науково-дослідницької роботи студентів і частиною їх самостійної роботи з дисципліни. Для початку роботи над рефератом необхідно ознайомитися із запропонованими переліками тем, які подаються після кожного практичного заняття. Обрання теми реферату узгоджується з викладачем (повторення тем рефератів у межах однієї академічної групи категорично забороняється). З відома лектора (викладача, який веде практичні заняття) студент може виконати реферат на тему, не передбачену в запропонованому переліку.Визначивши тему, слід вибрати зі списку рекомендованої літератури необхідні джерела, а також проаналізувати наявну у бібліотеці літературу. Особливу увагу слід звертати на специфічну спеціальну інформацію, яку містять наукові статті вчених і практиків, опубліковані у спеціальних періодичних виданнях. Далі, залежно від наявного матеріалу, необхідно визначити питання, що будуть досліджуватись чи висвітлюватись у рефераті.

Реферат виконується на стандартних аркушах паперу, скріплених у папку. Робота може бути написана від руки або надрукована на друкарській машинці (принтері) через 1,5 інтервали.

Обсяг реферату: 10—15 сторінок, акуратно пронумерованих. Текст розміщується на одній стандартній сторінці паперу з полями: ліворуч — 30 мм, праворуч — 10, знизу і зверху —20 мм.

Титул і вся робота оформляється згідно з установленим порядком. На титульній сторінці потрібно вказати назву інститут (посередині зверху), дисципліну і тему (посередині у центрі), курс, факультет, прізвище та ініціали студента (праворуч під темою).

План реферату повинен складатись із вступу, пунктів, висновків, списку використаної літератури. У тексті кожний пункт плану необхідно виділити. Реферат не може бути написаний з використанням лише одного літературного джерела (рекомендується три і більше).

Завершений і оформлений реферат студент підписує і проставляє дату виконання.

Списані роботи і такі, що не відповідають вищезазначеним вимогам, не зараховуються.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 621 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...