Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підготовка до написання магістерської роботи



Виконання магістерської роботи складається з таких загальних етапів, як:

1) визначення напряму дослідження;

2) вибір теми та об’єкта дослідження, затвердження теми;

3) складання плану магістерської роботи;

4) вивчення та аналіз навчальної, наукової та методичної літератури з теми та передовий досвід у відповідній галузі;

5) збір фактичного матеріалу, його обробка та аналіз;

6) вирішення конкретних задач дослідження;

7) написання тексту магістерської роботи та її оформлення;

8) попередній захист на кафедрі;

9) подання роботи на рецензію;

10) підготовка до публічного захисту і захист роботи перед ДЕК.

На початку написання магістерської роботи студент повинен підготувати індивідуальний навчальний план студента магістратури відповідної форми. Індивідуальний навчальний план кожного магістра кафедри обліку і аудиту має бути розглянутий і затверджений на засідання кафедри, підписаний студентом, науковим керівником та завідувачем кафедри.

Обов’язками наукового керівника є наступне:

- індивідуальне консультування студента, у т.ч. з питань вибору теми роботи;

- допомога у складанні плану магістерської роботи, добору спеціальної літератури;

- визначення об’єкта дослідження;

- видача індивідуального завдання до практики та магістерської роботи із зазначенням термінів виконання кожного розділу роботи;

- контроль дотримання графіка виконання магістерської роботи;

- рецензування завершеного рукопису та надання відгуку на завершену магістерську роботу з ґрунтовною характеристикою її якості відповідно до структури критеріїв оцінки.

Кафедра обліку і аудиту розробляє та затверджує на початку навчального року графіки виконання магістерських робіт та призначає відповідального викладача для організації контролю графіка виконання етапів магістерських робіт. В зазначені терміни студент звітує про обсяг виконаної роботи, на основі чого кафедра оцінює ступінь виконання магістерської роботи. При порушенні графіка студент може бути недопущений до захисту магістерської роботи.

Індивідуальні завдання по темі магістерської роботи

По кожній з окремо взятих тем науковим керівником проводиться розробка індивідуальних завдань. До кожної з розділу тем магістерських робіт науковим керівником ставляться задачі по відпрацюванню певного напряму гіпотез, які на його розсуд потребують ретельного та поглибленого дослідження, що в свою чергу матиме велике значення для якісного виконання роботи, а також для висновків і пропозицій по темі магістерській роботи.

У терміни, визначені відповідальним (координатором) підготовки магістрів, але не рідше одного разу на місяць, слухач звітується про виконану роботу перед науковим керівником, який на основі аналізу підготовлених матеріалів фіксує (письмово) ступінь планомірності виконання дослідження та своєчасно інформує завідуючого кафедри. Перевіряючи матеріали до магістерської роботи, науковий керівник звертає увагу на помилки та неточності, вказує способи їх усунення або шляхи раціонального вирішення завдання, уточнює або виправляє недостатньо чіткі формулювання та стилістичні помилки (у письмовій формі).





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 812 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...