Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Контрольні завдання. 521. Виходячи зі ступеня окиснення елемента, однакового для даних сполук, визначити, які з них є тільки окисниками



521. Виходячи зі ступеня окиснення елемента, однакового для даних сполук, визначити, які з них є тільки окисниками, тільки відновниками та які виявляють окисно-відновну двоїстість (а). Користуючись методом електронного або електронно-іонного балансу, визначити коефіцієнти в рівнянні окисно-відновної реакції, яка відбувається за схемою (б):

522. Виходячи зі ступеня окиснення елемента, однакового для даних сполук, визначити, які з них є тільки окисниками, тільки відновниками та які виявляють окисно-відновну двоїстість (а). Користуючись методом електронного або електронно-іонного балансу, визначити коефіцієнти в рівнянні окисно-відновної реакції, яка відбувається за схемою (б):

523. Виходячи зі ступеня окиснення елемента, однакового для даних сполук, визначити, які з них є тільки окисниками, тільки відновниками та які виявляють окисно-відновну двоїстість (а). Користуючись методом електронного або електронно-іонного балансу, визначити коефіцієнти в рівнянні окисно-відновної реакції, яка відбувається за схемою (б):

524. Виходячи зі ступеня окиснення елемента, однакового для даних сполук, визначити, які з них є тільки окисниками, тільки відновниками та які виявляють окисно-відновну двоїстість (а). Користуючись методом електронного або електронно-іонного балансу, визначити коефіцієнти в рівнянні окисно-відновної реакції, яка відбувається за схемою (б):

525. Виходячи зі ступеня окиснення елемента, однакового для даних сполук, визначити, які з них є тільки окисниками, тільки відновниками та які виявляють окисно-відновну двоїстість (а). Користуючись методом електронного або електронно-іонного балансу, визначити коефіцієнти в рівнянні окисно-відновної реакції, яка відбувається за схемою (б):

526. Виходячи зі ступеня окиснення елемента, однакового для даних сполук, визначити, які з них є тільки окисниками, тільки відновниками та які виявляють окисно-відновну двоїстість (а). Користуючись методом електронного або електронно-іонного балансу, визначити коефіцієнти в рівнянні окисно-відновної реакції, яка відбувається за схемою (б):

527. Виходячи зі ступеня окиснення елемента, однакового для даних сполук, визначити, які з них є тільки окисниками, тільки відновниками та які виявляють окисно-відновну двоїстість (а). Користуючись методом електронного або електронно-іонного балансу, визначити коефіцієнти в рівнянні окисно-відновної реакції, яка відбувається за схемою (б):

528.Виходячи зі ступеня окиснення елемента, однакового для даних сполук, визначити, які з них є тільки окисниками, тільки відновниками та які виявляють окисно-відновну двоїстість (а). Користуючись методом електронного або електронно-іонного балансу, визначити коефіцієнти в рівнянні окисно-відновної реакції, яка відбувається за схемою (б):

529. Виходячи зі ступеня окиснення елемента, однакового для даних сполук, визначити, які з них є тільки окисниками, тільки відновниками та які виявляють окисно-відновну двоїстість (а). Користуючись методом електронного або електронно-іонного балансу, визначити коефіцієнти в рівнянні окисно-відновної реакції, яка відбувається за схемою (б):

530. Виходячи зі ступеня окиснення елемента, однакового для даних сполук, визначити, які з них є тільки окисниками, тільки відновниками та які виявляють окисно-відновну двоїстість (а). Користуючись методом електронного або електронно-іонного балансу, визначити коефіцієнти в рівнянні окисно-відновної реакції, яка відбувається за схемою (б):

531. Виходячи зі ступеня окиснення елемента, однакового для даних сполук, визначити, які з них є тільки окисниками, тільки відновниками та які виявляють окисно-відновну двоїстість (а). Користуючись методом електронного або електронно-іонного балансу, визначити коефіцієнти в рівнянні окисно-відновної реакції, яка відбувається за схемою (б):

532. Виходячи зі ступеня окиснення елемента, однакового для даних сполук, визначити, які з них є тільки окисниками, тільки відновниками та які виявляють окисно-відновну двоїстість (а). Користуючись методом електронного або електронно-іонного балансу, визначити коефіцієнти в рівнянні окисно-відновної реакції, яка відбувається за схемою (б):

533. Виходячи зі ступеня окиснення елемента, однакового для даних сполук, визначити, які з них є тільки окисниками, тільки відновниками та які виявляють окисно-відновну двоїстість (а). Користуючись методом електронного або електронно-іонного балансу, визначити коефіцієнти в рівнянні окисно-відновної реакції, яка відбувається за схемою (б):

534. Виходячи зі ступеня окиснення елемента, однакового для даних сполук, визначити, які з них є тільки окисниками, тільки відновниками та які виявляють окисно-відновну двоїстість (а). Користуючись методом електронного або електронно-іонного балансу, визначити коефіцієнти в рівнянні окисно-відновної реакції, яка відбувається за схемою (б):

535. Виходячи зі ступеня окиснення елемента, однакового для даних сполук, визначити, які з них є тільки окисниками, тільки відновниками та які виявляють окисно-відновну двоїстість (а). Користуючись методом електронного або електронно-іонного балансу, визначити коефіцієнти в рівнянні окисно-відновної реакції, яка відбувається за схемою (б):

536. Виходячи зі ступеня окиснення елемента, однакового для даних сполук, визначити, які з них є тільки окисниками, тільки відновниками та які виявляють окисно-відновну двоїстість (а). Користуючись методом електронного або електронно-іонного балансу, визначити коефіцієнти в рівнянні окисно-відновної реакції, яка відбувається за схемою (б):

537. Виходячи зі ступеня окиснення елемента, однакового для даних сполук, визначити, які з них є тільки окисниками, тільки відновниками та які виявляють окисно-відновну двоїстість (а). Користуючись методом електронного або електронно-іонного балансу, визначити коефіцієнти в рівнянні окисно-відновної реакції, яка відбувається за схемою (б):

538. Виходячи зі ступеня окиснення елемента, однакового для даних сполук, визначити, які з них є тільки окисниками, тільки відновниками та які виявляють окисно-відновну двоїстість (а). Користуючись методом електронного або електронно-іонного балансу, визначити коефіцієнти в рівнянні окисно-відновної реакції, яка відбувається за схемою (б):

539. Виходячи зі ступеня окиснення елемента, однакового для даних сполук, визначити, які з них є тільки окисниками, тільки відновниками та які виявляють окисно-відновну двоїстість (а). Користуючись методом електронного або електронно-іонного балансу, визначити коефіцієнти в рівнянні окисно-відновної реакції, яка відбувається за схемою (б):

540. Виходячи зі ступеня окиснення елемента, однакового для даних сполук, визначити, які з них є тільки окисниками, тільки відновниками та які виявляють окисно-відновну двоїстість (а). Користуючись методом електронного або електронно-іонного балансу, визначити коефіцієнти в рівнянні окисно-відновної реакції, яка відбувається за схемою (б):





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 347 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...