Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

V. Індивідуальні завдання та контрольні заходи



V.1 Індивідуальні завдання.

Вид індивідуальних завдань Тематика індивидуальних завдань Всього годин Із них
Ауд. занять СРС
Реферати, теми та окремі питання за Модулем 1 1. Розуміння фаху менеджера. 2. Ключові моменти сучасної системи поглядів на менеджмент. 3. Сутність менеджменту. 4. Історичний розвиток менеджменту, як професійної діяльності. 5. Системний підхід в енеджменті, порівняльні характеристики підходів. 6.Основні тенденції управління на початку ХХ1 століття. 6. У чьому полягає особливості підприємств нового типу. 7. Розуміння фаху менеджера. 8. Сутність менеджменту на сучасному етапі. 9. Історичний розвиток менеджменту, як професійної діяльності. 10.Ключові моменти сучасної системи поглядів на менеджмент.        
Реферати, теми та окремі питанняня за Модулем 2 1. Аналіз та оцінка чинників зовнішнього середовища в діяльністі підприємства 2. Використання типових оргструктур управління. 3. Процедура вибору основного типу оргструктур. 4..Управлінська інформація в організації 5. Зміни та склад конкретних функцій управління.        
 
Вид індивідуальних завдань Тематика індивидуальних завдань Всього годин Із них
Ауд. занять СРС
Реферати, теми та окремі питанняня за Модулем 3 1. Зміст та склад конкретних функцій управління підприємством. 2. Сучасні наукові підходи до визначення поняття, складу та взаємозв’язків функцій менеджменту. 3. Взаємозв’язок функцій і методів менеджменту. 4.Розробка та виконання тактичних планів. 2. Плани одноразового виконання. 6..Охарактеризуйте особливості стратегічного та внутрішньофірмового планування. 7. Назвіть особливості фінансового планування. 8.Формулювання стратегії бізнесу. 9. Види стратегій.      
   
Реферати, теми та окремі питанняня за Модулем 4 1.Нові підходи до виногородження працівників. 2. Підходи до мотивації з погляду наслідків поведінки. 3. Процесні теорії мотивування. 4. Теорія очікувань, теорія визначення цілей, теорія справедливості. 5. Бюджетний контроль. Бюрократичний контроль. 3. Структурний контроль. 4. Керування контролем в організаціях. 8. Система регулювання та забеспечення процесу виробництва.        
Вид індивідуальних завдань Тематика індивидуальних завдань Всього годин Із них
Ауд. занять СРС
Реферати, теми та окремі питанняня за Модулем 5     1.Финансові методи управління підприємством. 2.Бюджетний метод управління. 3. Підготовка до виконання КЗ. 4. Группове ухвалення рішень. 5. Конкретизуйте окремі методи обгрунтування управлінських рішень 6. Основні підходи до прийняття рішень 7. Дайте загальну характеристику методів обгрунтування управлінських рішень. 8. Поведінкові аспекти ухвалення рішень.      
Реферати, теми та окремі питанняня за Модулем 6   Типові інформаційні системи. 2.Групи та команди в організаціях 3.Ділові переговори як засіб вирешення проблем. 4. Методика аналізу використання особистого часу. 5.Лідерська поведінка. 6.Політична поведінка в організаціях.      
  7.Розуміння окремих людей в організаціях. 8.Творчість в організаціях. 9. Що треба робити, щоб домогтися злагодженої командної роботи. 10. Формальне та неформальне лідерство.      
  Реферати, теми та окремі питанняня за Модулем 7 1. Формування ринкового середовища в Україні. 5. Культура організації. 6. Риси, які характеризують менеджерів високого класу і забеспечують їм успіх. 5. Охарактеризуйте різні методи участі в організації розвитку.    
Вид індивідуальних завдань Тематика індивидуальних завдань Всього годин Із них
Ауд. занять СРС
      6. Опишіть способи устранения сопротивления. 7. Міри успішного проведення змін в організації. 8. Нове в продуктивності праці. 9.Міжнародне економічне співробітництво на початку ХХ1 століття.          
           



Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 271 | Нарушение авторского права страницы



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...