Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Критерії оцінки якості виконання звіту з виробничої практики з менеджменту



1. Наявність щоденнику з проходження виробничої практики з менеджменту, заповненого студентом.

2. Наявність календарного графіку проходження виробничої практики з менеджменту.

3. Наявність відгуку керівника від бази практики за встановленими вимогами.

4. Використання в звітах інформаційних технологій, методів математико-статистичної обробки інформації та обґрунтування пропозицій.

5. Наявність науково обґрунтованих висновків і пропозицій.

6. Наявність необхідних документів для характеристики бази практики та розрахунку показників господарсько-фінансової діяльності за останні 3 календарних роки.

7. Відповідність оформлення звіту з виконання виробничої практики з менеджменту відповідним вимогам: виконання та оформлення тексту, таблиць, ілюстрацій, переліку літератури, наявність у звіті посилань на використані джерела, нумерація сторінок, додатків та ін.

8. Ступінь сучасності використаних літературних та інших джерел.

9. Наявність підписів на документах, що обов’язково додаються до звіту з виконання виробничої практики з менеджменту – щоденнику, титульному аркуші, календарному графіку, відгуку керівника від бази практики, рецензії керівника від кафедри.

10. Наявність печатки на документах, що обов’язково додаються до звіту з виконання виробничої практики – щоденнику (стор. 2, 23), календарному графіку, відгуку керівника від бази практики.






Дата публикования: 2015-04-09; Прочитано: 245 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...