Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Критерії оцінки відповідей студентів на іспиті



Відмінної оцінки заслуговують відповіді тих студентів, які показали міцне знання передбаченого програмою матеріалу, використали для підготовки і засвоїли основну літературу, змогли розібратися в спірних точках зору з висловлюваного питання, вміють привести приклади з чинного законодавства, чітко і послідовно висловлюють дане питання.

Доброї оцінки заслуговують відповіді тих, хто показав тверде знання матеріалу в об'ємі учбової програми, не допустив істотних помилок при відповіді, зумів чітко викласти матеріал, проілюструвати його прикладами із законодавства.

Задовільної оцінки заслуговують певні студентів, які показали знання основного матеріалу в об'ємі учбової програми і справжніх методичних рекомендацій, але допустили неточність у відповідях, неточність формулювань окремих понять або показали поверхневе знання матеріалу. Ця оцінка виставляється і у випадку недостатньо аргументованого викладу матеріалу, недостатньо чіткої і послідовно викладеної відповіді.

Незадовільно оцінюються відповіді студентів, які показали недостатнє знання учбово-програмного матеріалу, виявили істотні прогалини в знаннях основного матеріалу. Звичайно це виражається в незнанні основних понять і положень учбового курсу, в невмінні пов'язати загальнотеоретичний матеріал з прикладами з чинного законодавства, що свідчить про непідготовленість до професійної діяльності за фахом «Правознавство».

Оцінки за іспит складається як середньоарифметичне з трьох питань, а потім переводиться за наступною шкалою:

Відмінно – max 50 балів;

Добре – max 40 балів;

Задовільно – max 30 балів;

Незадовільно – 24 та менше балів.

Т.ч., максимальна кількість балів за іспит – 50 балів.

Підсумкова оцінкавиставляється як сумма балів, виставлених за іспит та модуль (max 100 балів).





Дата публикования: 2015-04-09; Прочитано: 213 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...