Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Щодо вироблення умінь самоаналізу та саморегуляції



1. Моє «Я» у психічних процесах: відчуття, сприйняття, пам’ять, мислення, характер, зоровий образ світу, слуховий образ світу, ілюзорний образ світу, настрій, хвилювання тощо.

2. «Я» і моя свобода: бажання і вміння, навички і свобода, інтелект і вибір, воля і свобода мого «Я» тощо.

3. «Я» і мої здібності: загальні і спеціальні здібності, способи розвитку здібностей, діяльність і здібності, вияв здібностей і зміну руху життя, талант і здібності, праця і здібності тощо.

Цільова програма «Пізнай себе»

Хто я?

1. Програмні тези. Діалог про людину. Я і світ. Сила особистості. Джерела сили. Життєві стратегії особистості. Життєве орієнтування особистості. Світ моїх захоплень. Моє місце у цьому світі. Я серед людей. Світ у мені.

2. Діяльність у первинних колективах. Уроки етики: «Пізнай себе», «Створи себе сам». Твори-роздуми: «Я в колі сім’ї», «Я в колі друзів», «Я серед людей». Захист проекту «Моя вершина».

Я і моя тінь

1. Програмні тези. Людина в людині. Життєві суперечності. Як захиститися від образ? Самоосвіта. Самовиховання. Культура життєвого самовизначення. Ми відповідальні за себе у нашому житті. Баланс моїх успіхів. Особистий негативний баланс. Організуй себе сам.

2. Діяльність у первинних колективах. Дискусійний клуб «Людина в людині». Твір-роздум «Я і моя тінь». Філософські діалоги. Рольові ігри. Ділові ігри. Уроки самовиховання. Експрес-газета «Роздуми над моїм «Я».





Дата публикования: 2015-04-08; Прочитано: 274 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...