Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Щоденника студентом-практикантом



Щоденник є звітним документом. Протягом практики щоденник ведеться систематично. Він постійно повинен бути разом зі студентом-практикантом під час його роботи в школі (МНВК, ПТНЗ). Відсутність щоденника є порушенням трудової дисципліни під час педпрактики. Періодично якість щоденника і відповідність його змісту дійсно проведеній роботі перевіряється викладачем-методистом. Кожна сторінка щоденника ним підписується. На титульній сторінці вказується: назва ВНЗ, назва факультету, назва кафедри, П.І.Б. студента, курс, група, назва ЗОНЗ (МНВК, ПТНЗ), адреса ЗОНЗ (МНВК, ПТНЗ), П.І.Б. директора, П.І.Б. заступника директора з навчальної роботи, П.І.Б. заступника директора з виховної роботи, П.І.Б. викладача-методиста, П.І.Б. класного керівника, П.І.Б. вчителів-предметників, або викладачів, терміни проходження практики.

На початку щоденника необхідно записати індивідуальний план роботи (див. табл.. 2.1.), дані стосовно матеріально-технічного оснащення навчальної майстерні, кабінетів, показати схематично на плані розташування робочих місць учнів і вчителя, обладнання тощо. Далі рекомендується записати розклад уроків (занять). Це допоможе правильно розподілити свій час і організувати відвідування уроків досвідчених вчителів та своїх товаришів.

Таблиця 2.1.

Схема індивідуального плану роботи

№ з/п Дата виконання Зміст роботи Відмітка про виконання
       

На окремій сторінці записується час проведення різних засідань і нарад, вечорів та інших виховних заходів, що проводяться в окремому класі (групі) у школі (МНВК, ПТНЗ), в яких студент планує взяти участь.

Завершується вступна частина щоденника списками учнів класів (груп), з якими планується проведення занять студентом-практикантом з короткою характеристикою на клас (групу) (дається вчителем під час першого заочного знайомства практиканта з класом (групою).

Таблиця 2.2.

Список учнів класу (групи)

№ з/п Прізвище, ім’я Стисла характеристика
  Демчик Олег Холери стичного типу. Старанний, працелюбний, але неуважний. Любить бути серед лідерів. Цікавиться історією техніки.
     

Основна частина щоденника відводиться під запис результатів роботи, що виконується студентом протягом дня в школі (МНВК, ПТНЗ). Він записує свої спостереження на уроках (заняттях) та позаурочних (див. табл. 2.3.) заняттях, проводить їх аналіз, робить робочі записи також до нього заносяться всі плани-конспекти занять, які проводить студент-практикант.

На останніх сторінках щоденника відводиться місце для зауважень керівника практики, вчителя, заступників директора школи (МНВК, ПТНЗ), загальної характеристики роботи студента-практиканта викладачем-методистом і відгуку керівника практики.

Таблиця 2.3.





Дата публикования: 2015-04-08; Прочитано: 475 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.012 с)...