Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Vіiі. Обов’язки групового керівника педпрактики



Знайомить керівництво школи (МНВК, ПТНЗ) з робочою програмою педпрактики. З допомогою керівництва школи (МНВК, ПТНЗ) уточнює розподіл студентів за класами, знайомить із вчителями, класними керівниками тих класів (груп), у яких будуть працювати студенти.

Допомагає студентам скласти індивідуальний план роботи на весь період практики і затверджує його, консультує з питань ведення щоденників педпрактики, перевіряє у студентів їх наявність та оформлення.

Контролює подачу на керуючі кафедри довідкових матеріалів для подальшої чіткої організації педпрактики ― розкладу уроків або занять (по класах чи групах), графіків проведення виховних заходів, графіків роботи гуртків, планів роботи з батьками, участь у методоб’єднаннях школи (МНВК, ПТНЗ), вивчення педагогічного досвіду вчителів тощо.

Сприяє створенню в школі (МНВК, ПТНЗ)куточка студента-практиканта (можна оформити відповідну папку): список студентів групи, прізвища вчителів, розклад уроків (занять) та дзвінків, графік чергування по школі (МНВК, ПТНЗ), графік роботи гуртків, графік консультацій з методистами, план проведення виховних та позакласних заходів, планроботи з батьками.

Надає методичну допомогу студентам, консультує їх підчас підготовки до різних заходів, відвідує уроки (заняття) і позакласні заняття, аналізує і оцінює, контролює виконання індивідуальних планів.

Як член комісії бере участь у проведенні заліку з педпрактики, в настановчій та підсумковій конференціях, у нарадах, які проводить адміністрація школи (МНВК, ПТНЗ) з питань педпрактики.

Оформляє разом із старостою групи документацію з оплати праці працівникам школи (МНВК, ПТНЗ) за керівництво педпрактикою; журнал обліку роботи його групи на педагогічній практиці.

Разом із студентами має бути присутнім на педраді школи (МНВК, ПТНЗ) з підведення підсумків педпрактики та одержати витяг з протоколу засідання про проходження педпрактики студентами.





Дата публикования: 2015-04-08; Прочитано: 313 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...