Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тест 4. Чи можете ви бути керівником?



Попередження: відповідаючи на питання, будьте уважні - від правильних відповідей залежить, чи бути вам керівником.

1. Чи є у вас бажання стати керівником?

2. Чи купуєте ви квитки в трамваї, автобусі, якщо забули вдома проїзний?

3. Чи добре ви пам'ятаєте таблицю множення на 7?

4. Чи мучать вас нічні кошмари?

5. Чи притягувалися ви до відповідальності за статтею Кримінального кодексу (за економічні злочини)?

6. Чи бували в Патагонії?

7. Чи знаєте напам'ять текст і мелодію якого-небудь гімну?

8. Чи шкодуєте про те, що молодість пройшла?

9. Чи віддаєте перевагу поганому начальнику перед поганим підлеглим?

10. Чи керували ви коли-небудь ким-небудь?

11. Чи відчували біль в суглобах перед дощем?

12. Ви блондин (блондинка)? Ключ до тесту

1. При позитивній відповіді на питання 1,7 і 9: ви працелюбні, цілеспрямовані і думка начальника для вас завжди привабливіша за громадську думку.

195 '

2. При позитивній відповіді на питання 7 і 8 і негативний - на питання 1 і 10: у вас вразливий, ліричний характер, любите не «висовуватися», бути завжди разом з колективом. Якнайкраще для вас - співати в самодіяльному хорі.

3. При позитивній відповіді на питання 5 і негативному - на питання 2, З і 9: ви сміливі, рішучі, але люди вас дратують. Ваше справжнє покликання - нагляд за тиграми в зоопарк^'.

4. При позитивній відповіді на питання 1 і 12 і негативному - на 9, і 10: ви подобаєтеся особам протилежної статі, але колектив любити вас не зможе. Наша рада: уникайте виборних посад з відкритим, а особливо - з таємним голосуванням.

5. При позитивній відповіді на питання З, 5 і 9 і негативному - на 2: ви природжений начальник; із законністю у вас складні і не до кінця з'ясовані відносини. Ваша доля - бути керівником малого підприємства (з великою зарплатою).

6. При позитивній відповіді на 1-е питання і негативному - на 3-й і 10-й: у вас виявляються риси неформального лідера. Але немає досвіду і масштабу. Можете поки керувати сім'єю при незлобливій дружині (чоловіку).

7. При позитивній відповіді на питання 1, 11 і негативному - на 2 і 10: ви самостійні і ініціативні; у вас є дар передбачення. Рекомендується грати в спортлото.

8. При позитивній відповіді на питання 1, 4 і негативному - на 2, 5 і 10: ви винахідливі і розумні настільки, щоб уникати конкретних справ. Вам можна довірити відбір і подальше навчання керівників.

Позитивні відповіді на всі питання свідчать про вашу нещирість, негативні - про сварливий характер. Будь-яка відповідь на питання 6 ні про що не свідчить. Будь-яка ж відповідь на питання 1 закриває для вас шлях до заповітного крісла: у начальники не слід пускати ні тих, хто цього не хоче, ні тих, хто цього домагається.

А як же бути з рішенням головної задачі: на які питання і як слід відповідати, июб одержати путівку в керівники?

Рішення залежить виключно від того, на якому питанні ви зрозуміли, що цей тест не більше, ніж жарт.

Якщо відчуття розиграшу дійшло вас після першого ж питання, ви маєте певне право претендувати па керівну посаду - у вас є відчуття гумору, а це важливо! Якщо ви посміхнулися після 2-4 питання, то все ще зберігається шанс вибитися в начальники. Необхідно лише відшліфувати свої здібності сприймати смішне, наприклад, перечитуючи економічні прогнози недавнього минулого.

Той же, хто серйозно шукав відповіді до самого кінця, практично безнадійний.





Дата публикования: 2015-04-08; Прочитано: 736 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...