Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Схема аналізу уроку



1. Дата, клас, прізвище, ім'я, по батькові вчителя, предмет викладання, кількість учнів за списком, скільки присутній, який урок по порядку.

  1. Підготовленість до уроку: чистота, освітленість приміщення, чи провітрене приміщення, порядок в класі, чи готові учні до уроку (наявність на столах зошитів, підручників, ручок і іншого необхідного приладдя), чи підготовлені комп'ютери (наявність необхідної кількості робочих ПЕВМ, чи розіслано програмне забезпечення).
  2. Як вчитель організував клас на роботу на початку уроку (чи було потрібно час на встановлення порядку і дисципліни, на перевірку відсутніх, чи була поставлена перед учнями мета уроку і т.п.).
  3. Яке устаткування використовувалося вчителем на уроці (наочна допомога, навчальні і методичні посібники, комп'ютерні програми). Наскільки вони необхідні і доречні на даному уроці.
  4. Загальна структура уроку, науковий рівень його змісту, методи навчання.
  5. У чому полягала діяльність вчителя і учнів на уроці? Яким був загальний стиль їх спілкування? Які якості вчителя переважали: авторитарність, доброзичливість і т.п. Педагогічний такт вчителя, етика взаємин, співпраця.
  6. Результати уроку: які учбові знання, уміння і навички сформовані, чи досягнуті поставлені цілі (освітня, виховна і розвиваюча). Шляхи вдосконалення уроку.





Дата публикования: 2015-04-08; Прочитано: 214 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...