Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

V. Резюме проекту



Переваги: висока якість продукції; скорочення на виробництво продукції всіх видів ресурсів завдяки більш збалансованому використанню агробіологічних факторів; підвищення економічно'і мотивації, залучення зацікавлених сторін та удосконалення організації та технології виробництва, закупівель, переробки, продажу та реклама даної продукції сприятиме збільшенню її обсягів; опанування нових сегментів ринку.

Висновок: в Україні існує великий потенціал для розвитку виробництва екологічної продукції свинарства; господарства, що можуть вирощувати екологічну продукцію можна знайти в кожній області України.

РЕФЕРАТ (приклад)

Тема «ВИРОБНИЦТВО ТА ТРАНСФЕР ВИСОКОЯКІСНИХ ГЕНЕТИЧНИХ РЕСУРСІВ У СВИНАРСТВІ»

I. СТАРТЕГІЯ ПРОЕКТУ

1. Мета. Забезпечення потреб аграрного сектору України високоякісними генетичними (племінними, гібридними) ресурсами свинарства за рахунок створення інноваційної нуклеусно-технологічної системи ведення галузі, мобілізації генетичного потенціалу суб’єктів племінної справи і впровадження комерційних підходів в забезпеченні трансферу генетичних ресурсів.

2. Напрями. Створення комплексу елеверних технологій, який забезпечує за регіональним принципом відбір, підготовку та передачу для промислового використання елітних кнурів-поліпшувачів; відпрацювання комерційної схеми використання кнурів-поліпшувачів за опціонною системою та племінного маточного поголів’я; відпрацювання механізму контрактації генетичних ресурсів для забезпечення їх трансферу: від елітних господарств-донорів до опорних господарств-репродукторів з наступною передачею репродукційних племінних та гібридних ресурсів в товарні господарства на відгодівлю.

3. Стан та проблеми галузі.

Стан: продовжується скорочення свинопоголів’я. Зруйнована система відтворення в галузі свинарства. Низька продуктивність, що призводить до зростання темпів затрат на виробництво.

Проблема: забезпечення відновлення галузі на основі використання високоякісних генетичних ресурсів та інноваційних трансферних технологій.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 297 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...