Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оформлення таблиць. Цифровий матеріал для кращої наочності і зручності порівнювання показників доцільно оформляти у вигляді таблиць



Цифровий матеріал для кращої наочності і зручності порівнювання показників доцільно оформляти у вигляді таблиць. Таблицяможе мати тематичний заголовок, що розміщується над нею. Ліворуч над заголовком таблиці розміщують напис “Таблиця” та її номер. Таблиці (як і ілюстрації) наскрізно нумеруються по мірі згадування в межах усього документа та кожного додатку. Наприклад, “Таблиця 4” означає четверту таблицю пояснювальної записки.

При значній кількості таблиць дозволяється їх нумерувати в межах розділу документу. При цьому, номер таблиці складається із номера розділу та порядкового номера самої таблиці, відокремлених крапкою. Наприклад, “Таблиця 3.4” означає четверта таблиця третього розділу. Номери пунктів, підпунктів у склад номера таблиці не включаються. Якщо у всій кваліфікаційній роботі всього одна таблиця, то її не нумерують.

При перенесенні частини таблиці на наступну сторінку слово “Таблиця” і її номер згадуються тільки один раз над першою частиною таблиці; над наступними частинами пишуть слово “Продовження” и вказують номер цієї таблиці. Наприклад, “Продовження табл.2.1”. Якщо у всій випускній роботі всього одна таблиця, то над продовженням таблиці пишуть просто слово “Продовження”.

Посилання на таблицю дається у вигляді слова “Таблиця”. При цьому, якщо таблиця в документі одна і не має номера, слово “Таблиця” пишуть повністю. Наприклад, “… наведено в таблиці”.

Якщо в документі кілька таблиць (при цьому таблиця має номер), то пишуть скорочено “табл.” з номером. Наприклад, фраза “… наведено в табл. 1.2” означає посилання на другу таблицю першого розділу пояснювальної записки. В повторних посиланнях на таблицю (таблиця наведена раніше) слід вказувати скорочено слово “дивись”. Наприклад, “див. табл. 2.5”.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 158 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...