Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальна мета та завдання дипломування



МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Чернігівський державний інститут економіки і управління

Кафедра економічної кібернетики та інформатики

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

З розробки та оформлення дипломних робіт

Для студентів спеціальності 7.03050201

“ЕКОНОМІЧНА КІБЕРНЕТИКА”

Затверджені рішенням кафедри

«Економічна кібернетика»

Протокол № 1 від «29»серпня 2012 р.

Укладач:

К.т.н., доцент Л.М. Клінцов

к.т.н., професор В.П. Маслов

Зав. кафедри В.І. Гур’єв

____________________

Чернігів, 2012

Загальна мета та завдання дипломування

Сучасні вимоги до економічного стану суспільства, які є основною науково-технічною і економічною базою для управління економічною державою та вирішенням важливих галузевих завдань в промисловості, суспільному господарстві, транспорті тощо, становлення відповідних вимог по вдосконаленню підготовки економічних кадрів зі спеціальності 7.03050201 «Економічна кібернетика». Це пов’язано, перш за все, з широким впровадженням в економіку комп’ютерних технологій, інформаційних систем.

Дипломне проектування – заключний етап навчання студентів у вищих закладах освіти. Його задачі – це систематизація, закріплення та розширення теоретичних знань студентів, глибоке вивчення певного комплексу економічно-кібернетичних робіт, визначених темою дипломної роботи, оволодіння навичками самостійного вирішення економічно-кібернетичних задач.

Дипломна робота є випускною роботою студента, тому в ньому повинні бути відображені знання студента по різноманітним навчальним дисциплінам. Зміст завдання дипломного проекту залежить від його теми. Однак у всіх випадках воно повинно включати в себе частину з економічної кібернетики, як основну, що свідчить про підготовку спеціальності 7.03050201 “Економічна кібернетика”.

Значну увагу треба приділити питанням економічної кібернетики, розрахункам собівартості робіт народного господарства, ефекту від впровадження нової техніки та технології. Крім цього, студент повинен показати глибокі знання по загально-науковим дисциплінам: математиці, інформатиці, економічної інформатиці, імітаційному моделюванні та інші.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 127 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...