Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Методичні вказівки. 1. Виконання замальовки ескізів 3-х жіночих жилетів, з у рахуванням сучасного напрямку моди



1. Виконання замальовки ескізів 3-х жіночих жилетів, з у рахуванням сучасного напрямку моди.

В даній роботі кожному студенту рекомендується розробити три види жіночих жилетів різного стильового вирішення за завданням викладача.

Із журналів мод студенти вибирають три моделі заданого асортименту з урахуванням сучасного напрямку моди і виконується замальовка технічного ескізу моделей, який повинен чітко інформувати про конструктивні і декоративні лінії та дрібні деталі.

Рекомендується використовувати фахові журнали «Ательє» №4/2007, №5/2007, №10/2007 та №1/2008.

2. Вибір вимірів та прибавок на вільне облягання на умовно-типову фігуру, необхідних для побудови креслення конструкцій жіночих жилетів.

Необхідні розмірні ознаки конструкції виписують із таблиці абсолютних величин вимірів типових фігур жінок. Розмірні параметри фігури задаються викладачем.

Прибавки на вільне облягання вибираються з урахуванням особливостей даного покрою, силуету виробу, матеріалу, з якого передбачається виготовляти виріб.

3. Побудова креслення конструкції жіночих жилеті в трьох варіантів.

Креслення конструкції трьох варіантів жіночих жилетів розробляються в масштабі 1:1 або 1:4 на міліметровому папері згідно вимог ЄСКД.

Креслення базової конструкції жіночого жилету розробляється на креслені основи відповідно до рекомендацій конкретної силуетної і конструктивної побудови виробу. Для розробки модельної конструкції жіночого жилету студент використовує необхідний вид моделювання (І-ІІІ вид) та обґрунтовує його вибір.

4. Оформлення звіту, формулювання висновків.

У висновках до роботи слід відзначити варіанти особливості вибраної методики конструювання одягу, зв'язок форми і конструкції з особливостями фігури, постави, матеріалу; способи створення об'ємної форми; розміри, конфігурацію і довжину виточок залежно від тілобудови, а також недоліки, виявлені під час примірки макета, і способи їх усунення.

ПРАКТИЧНА РОБОТА 3





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 1036 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...