Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Організаціяпрактичних робіт



У методичних вказівках кожна практична робота подана за наступною структурою:

- номер роботи, її тема, мета, завдання та навчально-методичну направленість;

- перелік технічних посібників, технічних засобів навчання та контролю;

- порядок виконання роботи;

- теоретичне обґрунтування роботи;

- перелік контрольних запитань та рекомендованої літератури;

- таблиці, необхідні для виконання робіт;

Перед виконанням практичної роботи студент зобов’язаний:

- ознайомитись з літературою, яка рекомендована для виконання практичної роботи;

- ознайомитись з методичними вказівками про зміст та послідовність виконання практичної роботи;

- заготовити відповідні таблиці для виконання розрахунків та оформлення звіту, а також конспект відповідей на запитання до теми практичної роботи.

Звіт по роботі, який кожен студент виконує самостійно, повинен містити: назву теми, мету роботи, основні поняття, розрахунки для побудови креслень основ конструкцій, креслення (в масштабі, заданому викладачем).

Захист практичної роботи проходить у формі співбесіди за звітом, кресленням та запитаннями до відповідної теми. Оцінка за практичну роботу є комплексною та враховує як теоретичну, так і практичну якість виконаної роботи.

При побудові конструкцій необхідно дотримуватись основних вимог до їх оформлення, з якими студенти були ознайомлені в курсі дисципліни: «Інженерна графіка», з урахуванням правил технічного креслення швейних виробів.

Після виконання кожної практичної роботи студенти складають звіт відповідно до методичних вказівок до даної роботи.

Під час виконання практичної роботи необхідно врахувати сучасний напрямок моди на відповідний період і рекомендовані добавки на вільне облягання.

Практичні роботи повинні викликати інтерес студентів, захоплення вибраною професією, сприяти розвитку в них самостійного мислення, розуміння важливості значення конструкції одягу в справі забезпечення високої якості швейних виробів.

ПРАКТИЧНА РОБОТА 1





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 552 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...