Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Максимальна кількість балів за результатами модульного підсумкового контролю – 80 балів



Оцінка з дисципліни “Біологія з основами генетики” виставляється як серед­ня з оцінок за 2 модуля, на які вона структурована.

Оцінка за модуль визначається з урахуванням оцінок поточного контролю та підсум­ко­вої оцінки, яка виставляється при оцінюванні теоретичних знань та практичних навичок від­повідно до переліків, визначених програмою дисцип­лі­ни “Біологія з основами генетики”.

Максимальна кількість балів при вивченні кожного модуля – 200, в тому числі за поточ­ну навчальну діяльність – 120 балів, за результатами модульного підсумкового контролю – 80 балів.

При засвоєнні кожної теми модуля за поточну навчальну діяльність студента виставляються оцінки за 4-ри бальною (традиційною) шкалою, які потім конвертуються в бали, залежно від кількості тем у модулі, таким чином:

Оцінка Модуль 1 Модуль 2
“5”    
“4”    
“3”    
“2”    

Вага кожної теми в межах одного модуля є однаковою.

Максимальна кількість балів, яку може набрати студент при вивченні модуля, вираховується шляхом множення кількості балів, що відповідають оцінці “5”, на кількість тем у модулі й дорівнює 120 балам.

Мінімальна кількість балів, яку може набрати студент при вивченні модуля, вираховує­ться шляхом множення кількості балів, що відповідають оцінці “3”, на кількість тем у модулі.

Розподіл балів, які присвоюються студентам при вивчені модулів:
модуль 1

№ з.п. Модуль 1 Кількість балів
1. Змістовий модуль 1  
  Тема 1  
  Тема 2  
  Тема 3  
  Тема 4  
2. Змістовий модуль 2  
  Тема 5  
  Тема 6  
  Тема 7  
3. Змістовий модуль 3  
  Тема 8  
  Тема 9  
  Тема 10  
  Разом змістові модулі  
  Тема 11  
РАЗОМ сума балів  

Максимальна кількість балів, яку може набрати студент за поточну успішність модуля 1, вираховується шляхом множення кількості балів (12), що відпо­відають оцінці “5”, на кількість тем (10) і становить 120 балів.

Мінімальна кількість балів, яку може набрати студент при вивченні модуля 1, є кри­терієм допуску до модульного підсумкового контролю й вираховується шляхом множення кількості балів (7), що відповідають оцінці “3”, на кількість тем у модулі (10) і становить 70 балів.

Тематичний план самостійної (індивідуальної) роботи студентів





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 347 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...